Lumea a fost și continuă să fie un mister pentru noi toți, fiecare persoană dorind să exploreze cât mai mult din ea, însă puțini având această oportunitate. De aceea, pentru iubitorii de călătorii sau pentru aceia care pur și simplu doresc să afle cât mai multe despre culturile și civilizațiile anumitor țări, Go Worldwide este proiectul potrivit.

Go Worldwide reprezintă un târg internațional realizat în colaborare cu AIESEC și diferitele țări participante, prin care 10 voluntari străini își vor prezenta cultura și specificul ei. Astfel, veți avea șansa de a afla noi informații despre civilizațiile care vă fascinează sau de a înțelege o cultură prin intermediul unei persoane care face parte din ea.

Acest proiect va avea loc pe data de 19 mai, în intervalul orar 10:00 – 18:00 și se va ține în Holul de Marmură al Facultății de Litere de pe strada Edgar Quinet (nr. 5-7). Acolo veți putea vedea reprezentanți din Spania, Italia, Franța, Portugalia, Cehia, Polonia, Rusia, Tunisia, Egipt și China, fiecare pregătit să vă împărtășească informații noi despre țara natală.

Astfel, cu ajutorul proiectului Go Worldwide aveți acces la o „Bibliotecă Vie”, unde curiozitățile vă vor fi lămurite și cunoștințele îmbogățite cu noi culturi și experiențe. Nu ratați ocazia de a vedea pe viu un alt stil de viață!

Share This