Companie

Welcome

EUCOM Business Language: Your Bridge To The World

Fondată în 2002, EUCOM se distinge ca liderul pieței de educație lingvistică pentru sectorul corporate din România. În spiritul antreprenorial românesc, compania a fost inițiată de către antreprenorii vizionari Delia și Silviu Dragomir, în Timișoara. De-a lungul timpului, EUCOM s-a transformat în cel mai mare furnizor de cursuri de limbi străine pentru mediul de afaceri, evidențiindu-se prin adaptabilitate, inovație și un profund angajament față de excelența în educație.

Cu o echipă impresionantă de peste 200 de traineri profesioniști și colaborări de succes cu peste 100 de companii-client, EUCOM se dedică să ofere produse, concepute să îndeplinească obiectivele profesionale specifice ale fiecărui cursant. Programele de upskilling lingvistic, workshopurile de imersiune culturală și evaluările lingvistice implementate cu tehnologie AI sunt concepute să faciliteze comunicarea eficientă și să sprijine succesul profesional în contextul unei piețe de muncă globalizate.

Reflectând asupra impactului său semnificativ în domeniu, EUCOM a înregistrat peste 40.000 de cursanți și evaluări la începutul anului 2023, acumulând un total de 170.000 de ore de instruire. Această realizare subliniază creșterea continuă a companiei și eficacitatea abordărilor sale inovatoare, stabilind noi standarde în educația lingvistică din România și regiune.

Inovație și accesibilitate

Conștienți de dinamica pieței muncii și a nevoilor sectorului corporate, EUCOM și-a propus să fie mereu cu un pas înainte, investind în tehnologie de ultimă oră și soluții AI pentru a oferi servicii educaționale care nu doar că răspund cerințelor actuale ale pieței, dar și anticipează tendințele viitoare în educație. Platforma online, disponibilă 24/7 în peste 30 de limbi, împreună cu instrumentele de upskilling și evaluările lingvistice pentru angajați, reprezintă doar câteva dintre inovațiile menite să sprijine excelența în afaceri.

Un partener de încredere pentru companii multinaționale

Astăzi, EUCOM este partenerul de încredere pentru cele mai importante companii multinaționale din România, oferind servicii de evaluare lingvistică esențiale în procesele lor de recrutare. Angajamentul de a sprijini 1 milion de oameni în cariera lor până în 2030 este dovada vie a misiunii de a modela viitorul prin educație, oferind instrumentele necesare pentru a naviga cu succes pe piața globală a muncii.

Inovare continuă: HeRoe.s HRing Podcast

Dedicarea pentru inovație și excelență se extinde și în lumea digitală prin lansarea HeRoe.s HRing Podcast, un proiect ambițios care aduce împreună comunitățile HR & Business. Aici, specialiștii din domeniul resurselor umane acceptă invitația Deliei Dragomir pentru a veni cu  soluții la provocările pieței muncii, atât la nivel local, cât și global. Podcastul este dedicat celor care vor să exceleze în meseria de HR dar, și celor care vor să cunoască piața muncii din România și trendurile profesionale.

Share This