Companie

Welcome

EUCOM a luat ființă în anul 2002, pentru a răspunde nevoilor și provocărilor companiilor aflate în plină expansiune și integrare în mediul de afaceri globalizat.
 
Suntem cel mai mare furnizor de limbi străine pentru sectorul corporate din România. De fiecare dată ne îndeplinim cu entuziasm misiunea de a fi un „bridge to the world” pentru orice companie care îşi doreşte să performeze într-un mediu de business global.
 
Pe lângă echiparea cursanţilor noştri cu abilităţile lingvistice dezirabile, le punem la dispoziţie şi servicii de traducere şi interpretariat spre a încheia cu succes orice proiect internaţional, indiferent de domeniu.
 
Am avut onoarea să colaborăm cu clienţi din diverse domenii, precum cel bancar, IT, automotive, pharma, retail sau medical.Prin urmare, printre cuvintele cheie ce definesc misiunea şi activitatea noastră se numără: ANALIZA, PERSONALIZAREA, DEDICAREA, FLEXIBILITATEA, PASIUNEA, INOVAŢIA și REUŞITA.
 
Ne mândrim cu livrarea a peste 150.000 ore de instruire anual, având circa 10.000 de participanți de la 90 de companii client în anul precedent.
 
Misiune
Creăm experiențe de impact pentru a ajuta membrii echipei tale să își atingă potențialul, astfel încât compania ta să își îndeplinească mai bine misiunea.
 
Credem în dezvoltare continuă
Când oamenii cresc, sunt mai fericiți, mai performanți și mai buni jucători în echipă.
 
Valorile în care credem
Angajament – Ne adaptăm și găsim soluții cu fiecare ocazie, asumându-ne responsabilitatea pentru rezultatul final.
 
Dezvoltare continuă – Suntem hotărâți să creștem și să inovăm în fiecare zi, astfel încât să inspirăm și să servim mai bine echipei și clienților noștri.
 
Parteneriat – Ne străduim să înțelegem nevoile și să construim împreună cea mai bună soluție.
 
Excelență – Facem tot ce putem pentru a depăși așteptările prin calitate și eficiență.

Speaker

Eugen Pleșca

Eugen a intrat în lumea trainingului acum 11 ani cu un bogat trecut în conducerea de echipe și proiecte. Cu peste 3000 de ore livrate la activ în special în mediul corporate, în română, engleză sau franceză, Eugen s-a specializat dezvoltare de programe de leadership, client experience și project management.
 
În acest moment coordonează cu mândrie, împreună cu colegii săi, activitatea departamentului de training EUCOM.

Workshop

Pier-to-pier - Communication matters - The strength of words

Eugen va aborda tema la workshop:

Pier-to-pier – Communication matters – The strength of words

Workshop de așteptări de comunicare în mediul profesional ce va avea loc luni, 20 martie, ora 18:30, fizic în amfiteatrul Bogdan, etaj 2, în Pitar Moș, nr. 7-13.
Share This