Vino în ASLS!

Pentru a face parte din ASLS, trebuie să te înscrii în cadrul uneia dintre cele două Recrutări bianuale (din primăvară și toamnă). 

Vrei să afli mai multe despre voluntariat, dar încă nu știi de unde să începi? Vrei să să evoluezi în fiecare zi alături de o echipă prietenoasă, dar în același timp să capeți și experiență pentru un viitor mai bun? Vrei să înveți lucruri noi din diferite domenii? Dacă răspunsul la aceste întrebări este „DA, VREAU!” alătură-te echipei ASLS și vei avea ocazia să te dezvolți atât din punct de vedere profesional, cât și personal. 

ASLS caută voluntari ambițioși, talentați și doritori de cunoaștere. Acum este momentul ca abilitățile tale să iasă la lumină!

Dacă te pricepi sau vrei să înveți să editezi poze în Photoshop și Lightroom, daca îți place filmezi, să editezi filmulețe și să fii o stea pe micul ecran, dacă știi să scrii articole și ai o imaginație bogată, dacă îți place să stai pe social media, dacă te pricepi la lucru manual, departamentul Public Relations este soluția pentru tine.

Te așteptăm în Fundraising dacă reușești să convingi oamenii, să vinzi orice, oricui și ești interesat de interacțiunea cu reprezentanți ai companiilor.

Ești preocupat de viața studenților și vrei să-i ajuți în fiecare zi? Îți dorești ca studenții să fie informați în legătură cu tot ceea ce se întămplă în facultate și nu numai? Noi te îndrumăm înspre departamentul Students’ Office.

Iar dacă îți place să te ocupi de voluntari, să-i motivezi pentru un drum de succes, să joci în piese de teatru alături de departamentul Human Resources poți face asta.

La sediul facultății, de pe strada Pitar Moș, nr. 7-13, voluntarii ASLS stau an de an la dispoziția candidaților veniți pentru înscriere. Totodată, aceștia îi îndrumă și le răspund la toate nelămuririle, atât la fața locului, cât și pe grupul oficial.

Hai și tu în ASLS!

Completează formularul de înscriere și hai să descoperi mai multe despre omuleții albaștri:

Share This