Fă din cariera ta o călătorie, nu o destinație. La finalul acestui articol ne dorim să rămâi cu o învățătură importantă care să te ghideze la fiecare pas. 

TU ești o prioritate. TU știi ce simți. TU alegi încotro te îndrepți. TU știi cine ești cu adevărat.

Plecând de la cele spuse, care sunt visurile tale? 

Nesigur pe răspuns? Atunci îți propunem un exercițiu de imaginație: Career Fest este un muzeu de mare atracție care îți pune la dispoziție cele mai interesante și căutate tablouri. Scopul tău? Să descoperi tabloul care îți oglindește personalitatea! Ei bine, aici intervine rolul ghidului care te va informa, îndruma și ajuta să faci o alegere cât mai potrivită pentru stilul tău. 

Student fiind, poate fi copleșitoare intrarea pe piața muncii dacă nu știi încotro să te îndrepți. Totuși, dacă vei sta să reflectezi situația, vei constata că răspunsul se află chiar aici, în acest articol.

În cadrul proiectului Career Fest, muzeul reprezintă o șansă, ghizii sunt reprezentanții unor companii în curs de recrutare, iar tablourile sunt carierele pe care le poți îmbrățișa. Vei putea sta de vorbă cu profesioniști, cu oameni care cunosc importanța găsirii unui loc de muncă pentru tine și care iși doresc să-ți creezi un viitor așa cum îți imaginezi tu. 

Turul se va desfășura exclusiv în mediul online, deci rezervă-ți tichetele pentru perioada 14-20 martie.

 

Dacă vrei să aflii și părerea participanților edițiilor trecute, nu uita să treci prin recenziile de la finalul articolului. Sperăm ca drumul tău în carieră să fie unul cât mai blând în urma acestui proiect și nu uita, oriunde te îndrepți, nu îți pierde încrederea în tine!

  • „Deși la bază este un târg de joburi, Career Fest a fost dus la un alt nivel cu webinarele organizate anul trecut. Acest eveniment m-a ajutat să mă dezvolt, am înțeles ce trebuie să fac înainte de a candida pentru un job, cum funcționează piața muncii, cum să-mi pun în valoare calitățile și cum să-mi organizez timpul pentru a putea realiza eficient toate sarcinile asumate.” – Bianca Stochiță
  • „Career Fest este un proiect care îți oferă posibilitatea de a-ți deschide perspectivele din ce în ce mai mult, de la an la an. Este o experiență care te ajută nu numai să interacționezi cu posibili angajatori, astfel încât să poți avea o privire de ansamblu asupra opțiunilor pe care le avem ca studenți la FLLS, dar poți primi și sfaturi utile cu privire la CV, interviuri și adaptarea la mediul de lucru.” – Iuliana Ghiga 

 

Așa ca ce mai aștepți? Ne vedem acolo!

Share This