Înainte să începi să citești acest articol, repetă de trei ori următoarea frază:

Când scrii povestea vieții tale, nu lăsa pe nimeni să țină stiloul în locul tău!

Sunt niște cuvinte magice, dar efectul lor nu o sa apară ca prin minune lângă tine. Deci nu te mai uita în stânga și în dreapta după vreun duh ieșit din lampă; mai bine uită-te într-o oglindă, pentru că răspunsul va fi în fața ta.

TU îți creezi propriul destin. TU ești la cârmă. Doar TU poți decide încotro va merge viața ta,

dar cu puțin ajutor din partea noastră și a invitaților noștri din cadrul „Future Lab”.

Imaginează-ți că Viitorul este creat într-un laborator, că fiecare dintre noi avem acasă o cameră ascunsă și că acolo experimentăm diferite combinații de skill-uri. Uneori ne lăsăm duși de val și alegem ingrediente la întâmplare, pe care le aruncăm într-un bol mare cu lichid verde – verde nu pentru că așa am văzut în filmele cu oameni de știință, ci pentru că reprezintă noi începuturi. Uneori descoperim un leac, alteori conținutul explodează și ne umplem de funingine. Până când, într-o zi, descoperim combinația perfectă.

În cadrul „Future Lab”, noi îți oferim un bol și câteva ingrediente, alături de mai multe manuale de instrucțiuni, specifice fiecărui subiect care îți poate influența viitorul. Din punctul acela tu ești șeful. Tu decizi ce te atrage, ce te face fericit, ce îți sună a „viitor”.

Laboratorul este deschis oamenilor de știință între 9 și 11 aprilie, iar experimentele se vor face în mediul online. Dacă ești pasionat și participi la acest proiect, te asigurăm că vei descoperi măcar leacul practicii profesionale, deoarece fiecare webinar însumează două ore de practică profesională.

Ne vedem acolo!

Share This