Ca în fiecare an, se anunță o nouă s(tr)esiune; dar ce-ar fi să privim lucrurile altfel? De această dată, hai să pornim cu o perspectivă mai optimistă și să profităm de această nouă oportunitate de a progresa. Și cum altfel să ne culturalizăm mai bine, decât luând parte la Noaptea Albă a Bibliotecilor FLLS, eveniment realizat cu suportul ASPSE, BCU, FLLS și sub sponsorizarea Accenture!

Evenimentul are loc pe data de 19 și 20 ianuarie, în sediile FLLS din Pitar Moș și Edgar Quinet, între orele 20:00 și 5:30.

Astfel, participanții beneficiază de acces gratuit (fără deținerea unui permis de bibliotecă) la toate materialele necesare studiului, la activități intelectuale relaxante, la sala de calculatoare și, mai ales, la liniște. Accesul este permis doar pe baza carnetului de student.

NAB

De asemenea, se anunță și un mini-târg de carte, la care vor lua parte atât edituri, cât și studenți. Prin urmare, încurajăm studenții care doresc să vândă cărțile de care nu mai au nevoie, aducându-le chiar astăzi la sediul ASLS (ușa albastra din Pitar Moș) in intervalul orar 10-16. Materialele trebuie să fie însoțite de o foaie cu numele studentului, anul de studiu și prețul acestora.

Haide să lăsăm procrastinarea deoparte și să dăm o șansă învățatului non-conformist!

Vă așteptăm cu drag, în număr cât mai mare!

Nu uitați să intrați și pe event-ul de Facebook:  http://bit.ly/event-NAB-flls

Share This