Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (ASLS România) vă invită la NOAPTEA CULTURALĂ BRITANICĂ ŞI IRLANDEZĂ. Evenimentul va avea loc pe data de 28 martie 2014 la sediul facultăţii din strada Pitar Moş, nr 7-13, începând cu orele 20:00.
brit
Noaptea culturală va debuta cu piesa de teatru Alternate Shakespeare pusă în scenă de Echipa de Teatru a ASLS, ce va fi jucată în Amfiteatrul Twain. Dupǎ aceasta, în acelaşi amfiteatru va începe deschiderea oficială prezentată de profesori invitaţi de la departamentul de Limbă Engleză al FLLS.

Seara va continua să ne poarte prin întreaga cultură şi istorie a Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord cu prelegeri şi prezentări ale culturii britanice şi irlandeze, dar şi filme şi lecturi din Shakespeare. După miezul nopţii vă aşteptăm la un treasure hunting cu premii şi un tunel al groazei, pregătite special pentru iubitorii miturilor şi legendelor din arhipelag. Nici pasionaţii de muzică şi jocuri nu au fost uitaţi, astfel că în Amfiteatrul Puşkin se va organiza un concurs de karaoke, pe versurile celebrelor formaţii britanice şi irlandeze, iar în câteva săli din facultate vor avea loc mini-campionate de jocuri (Bridge, Scrabble, Rentz, Whist).

Pe toată durata evenimentului va fi deschis un bufet cu specific englezesc şi vă vor aştepta multe surprize.

Noaptea Culturală Britanică şi Irlandeză se adǎugǎ seriei proiectului „Nopțile Culturale ASLS” ȋnceput de ASLS România încă din iarna anului 2011 şi care a cuprins evenimente culturale ce au prezentat tradiţii şi obiceiuri specifice culturilor multor țǎri ale cǎror limbi se studiază la Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine (FLLS) din Universitatea Bucureşti.

 

 

Share This