Bancomate, undite, crocodili care fac ham-ham, talibani, ya ya…Sunt cateva din cuvintele prin care se rezuma Winter Camp 2010, partea funny, cel putin.

Nu ne-am limitat doar la jocuri de societate, distractie si voie buna, ci am reusit si sa aflam multe lucruri care sa ne ajute pe viitor.

Multumiri trainerilor care au participat la aceasta editie si care ne-au invatat multe lucruri noi, ne-au deschis ochiii, ne-au incurajat sa incercam sa descoperim mai in detaliu lumea in care traim, sa ne cunoastem pe noi insine mai bine, sa credem mai mult in noi, sa avem curajul de a spune da provocarii si de a ne implica, de a fi la curent cu noutatile si legile scrise si nescrise din diverse domenii (Management, Neuroskills, Media, Advertising, Sales): Alexandra Dumitru, Olivia Stancu, Sorin Cristea, Tavi Matei, Mihai Manole si Bogdan Gavrila.

Rezumat Winter Camp:

Day 1 : Intr-o atmosfera relaxata, am inceput sa cunoastem mai bine cultura ASLS, ne-am jucat putin, am ras, ne-am destins, s-a creat deja un bonding :D.

Day 2 : Zi plina, cu trainiguri pana dupa apus
– “Project Management & Self Management ” – Mihai Manole ( Presedinte Onorific ASLS) ne-a explicat ca atunci cand reusim sa ne organizam pe noi insine mai bine, vom ajunge la un “better project management”.

– ” Negociere si Comunicare” – de la Sorin Cristea si Olivia Stancu am descoperit ca pregatindu-ne temeinic putem dezvolta abilitati in vanzari si putem purta cu succes o negociere ( si cum de negocieri avem parte la tot pasul in viata, haideti sa ne pregatim.

– “Comunicare in Advertising”- cu Tavi Matei am purtat o discutie mai neconventionala despre branduri si advertising/manipulare care ne-a facut sa ne intrebam multe lucruri despre “sursa” fericirii.

Day 3 – “Neuroskills” – Bogdan Gavrila ne-a aratat cum reactioneaza creierul nostru la diferiti stimuli si ne-a ajutat sa ne dezvoltam gandirea critica.

Day 4 – “Twittering from P to R ” – Alexandra Dumitru ne-a introdus in mediul social online, explicandu-ne cam cum functioneaza chestia asta numita ‘Social media’ si oferindu-ne Twitter ca exemplu concret.

Pe langa traininguri, am gatit impreuna, am participat la diferite jocuri de echipa, am ras, am facut poze si ne-am simtit bine impreuna, am fost o adevarata echipa, o adevarata familie : membrii noi, membrii mai vechi, onorificii, si noi prieteni. Nu detaliem ce s-a intamplat in afara trainingurilor – pe principiul “what happens in winter camp, stays in winter camp”. 🙂

Felicitari organizatorilor ! A fost de departe cel mai tare Winter Camp ASLS !

Share This