ASLS. O asociație, o oportunitate minunată de dezvoltare, o cale de a crește frumos alături de oameni cu personalități complexe și intrigante. Asta înseamnă ASLS pentru o mare parte dintre voluntari. Această definiție continuă să se dezvolte în fiecare an, de fiecare dată când își fac apariția noi voluntari în asociația noastră.

Multe s-au schimbat de atunci: în bine, desigur, iar o mare parte a acestei evoluții pozitive se datorează familiei albastre. ASLS ajută enorm studenții să se dezvolte, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Pe plan personal, acest loc poate dărui șansa de a cunoaște și de a lucra alături de o mulțime de oameni săritori, gata să îți fie alături ori de câte ori este nevoie. De asemenea, oferă amintiri de neuitat. Pe plan profesional, ASLS ajută omuleții albaștri să crească prin training-uri  subiecte ce țin de gestionarea timpului, de lucru în echipă, de identificarea punctelor tari și a celor slabe, dar și de organizarea unui proiect. Mulți dintre voluntarii ASLS nu ar fi fost aceleași persoane pline de încredere și energie fără ajutorul acestei asociații.

ASLS este și locul unde știi că va fi mereu nevoie de tine și că prezența ta contează, pentru că știm cu toții că acolo unde mai multe persoane lucrează pentru un scop comun, șansele de reușită sunt mult mai ridicate. La început, ideea de muncă poate părea înfricoșătoare, pentru că poți merge cu gândul la timpul insuficient și la momentele de dificultate. Însă, nu este mereu vorba doar  muncă, ci și  prietenie și formarea unor legături noi. În mod evident, implicându-te în cât mai multe activități, nu înveți doar  organizare și  aspecte ce te vor ajuta în viitorul tău profesional, ci înveți lucruri și  tine,  cât și despre oamenii din jurul tău.

Dacă înainte erai un om distrat, care își pierdea concentrarea mult prea des, ei bine, află că, după experiența ASLS, vei învăța ceea ce înseamnă minuțiozitatea și atenția. Mai mult, dacă înainte ți se păreau niște aspecte complet nepotrivite pentru tine, acum ai ocazia să descoperi că pot fi chiar interesante! 

Ți s-a întâmplat vreodată să simți că nu mai ții pasul cu toate lucrurile pe care le ai de făcut, cum toate responsabilitățile îți vin de hac, iar la finalul zilei ești copleșit de dinamica acesteia? Să-ți oferim un pont: ASLS te poate ajuta și cu asta! Ba chiar, avem un as în mânecă la categoria planificare. Ce zici, vrei să afli și tu mai multe? 

În definitiv, întreaga aventură ASLS te va învăța să fii un student responsabil și să te bucuri de anii studenției la maxim, iar, datorită acestui fapt, toți studenții, atât cei noi, cât și cei mai vechi, sunt încurajați să participe la recrutările din această toamnă, având astfel ocazia de a se dezvolta și de a crește într-un mediu benefic lor.

Share This