Pe 2 noiembrie incepe JOBfest ! In centrul Bucurestiului, in holul mare al Facultatii de Litere – str. Edgar Quinet, studentii isi dau intalnire cu cele mai bune sanse de a porni in cariera din aceasta toamna. Atat partenerii realizarii proiectului, cat si companiile ce vor incerca sa-si completeze personalul cu participantii la JOBfest, vor avea trei zile pline de discutii, selectii si confruntari cu studentii si absolventii universitatilor din Bucuresti.

Celor peste 7.000 de vizitatori ai amplasamentului central din cladirea Universitatii din Bucuresti li se adauga promovarea pe Internet: peste 20.000 de accesari unice sunt asteptate pe site-urile retelei studentesti organizatoare:
www.job-studenti.ro
www.jobfest.ro
www.e-scoala.ro
www.asls.ro

Deschiderea va fi realizata de rectorul Universitatii Bucuresti, prof. Ion Panzaru, in ziua de Miercuri, 2 noiembrie, ora 10.00. Pe parcursul evenimentului, companiile participante la eveniment in calitate de expozanti sau parteneri, precum si unele dintre cele mai prestigioase agentii de resurse umane din tara, vor oferi un program continuu de traininguri, workshop-uri si dezbateri pe teme legate de evolutia pietei muncii, noi oportunitati pentru tineret in Romania si legatura dintre mediul educational si piata muncii.

Dintre ele, mentionam urmatoarele:
Cum sa te prezinti la un interviu : Lugera & Makler
Cum sa-ti gasesti un loc de munca : Liliana Tanase, Leads Management
Cum sa-ti alegi compania potrivita: ManPower
Cum sa-ti redactezi cv-ul si scrisoare de intentie: Adecco
Cum sa-ti construiesti o cariera: Romeo Cretu, HRD

Ne asteptam la un efect pozitiv asupra studentilor, precum si asupra tinerilor din Bucuresti in general, dintre care multi vor avea numeroase oportunitati de angajare, dar si de formare profesionala. Aceasta prima colaborare intre sectorul privat si mediul studentesc va rezulta intr-o mai mare deschidere reciproca si un accent pus pe tinerete si creativitate in plan profesional. Pentru traininguri, dezbateri, concursuri cu premii neobisnuite, toti tinerii interesati sunt asteptati la JobFEST, In Universitatea din Bucuresti, intre 2 si 4 noiembrie!

Organizator: ASLS – Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine

Parteneri: P&G, GEnpact, Tech Team, Universitatea Bucuresti

Firme expozante: P&G, GEnpact, Tech Team, Adecco Resurse Umane, ManPower, ZIP Travel, GRS, American Experience, APT HR, ACED, Palmer Consult

Cu sprijinul: Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Euro 26, ASPSE, FILOS, Core Target Media, CIOCP

Share This