banner

În ziua de astăzi, cu toții comunicăm pe internet. Fie că ne folosim de imagini (Instagram), sau de clipuri (YouTube), ori poate de amândouă (Facebook), cei mai mulți dintre noi au avut un moment în care s-au gândit să-și facă un blog. Un jurnal online, o pagină cu recenzii sau cu creații proprii. Bloggingul nu mai reprezintă un termen necunoscut pentru utilizatorii de rețele de socializare online. Are și de ce: bloggingul te ajută să te descoperi, te învață să scrii și să cunoști oameni noi. Toate poveștile din online își au sursa în offline.

Noi vrem să formăm o comunitate in Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și să ne dezvoltăm împreună. De aceea, te invităm miercuri, 27 martie la o întâlnire, La Copac (str.Pitar Moș, nr.23). Ora o vom hotărî împreună. Acolo vom vorbi despre platforme de blogging gratuite și domenii proprii, despre SEO, linkuri, reguli scrise și nescrise, promovarea în online, despre inspirația și despre dorințele fiecăruia.

De ce să vii? Pentru că networkingul stă la baza dezvoltării unui blog și, implicit, a brandului personal. Pentru că vom învăța împreună cum să acționăm corect pentru o evoluție pozitivă a blogului. Și pentru că vrem să avem subiecte noi despre care să scriem.

Ai timp până marți (inclusiv) să te gândești. Pentru înscriere, te rugăm să completezi chestionarul de mai jos (PERIOADA DE INSCRIERI S-A TERMINAT)

Share This