Cultural-ID

Cultural ID este primul proiect cultural organizat de o asociație studențească (Voluntari pentru Idei şi Proiecte) în parteneriat cu Institutul Cultural Român.

VIP România pune astfel la cale un proiect cu totul nou care uneşte sfera comunicării cu fenomenul cultural. Vom avea 10 zile de conferinţe, traininguri, studii de caz cu privire la cultura contemporană şi la campanii de comunicare pentru promovarea ei, vor fi ieşiri la teatru, la film şi multe altele.

 Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP România) plănuieşte, să găsească cei mai creativi studenţi, să-i instruiască într-ale comunicării culturale, să le ofere instrumentele şi mediul perfecte pentru a produce ideile cele mai originale şi să-i premieze.

Douăzeci de studenţi pasionaţi de comunicare şi de cultură se vor aduna, începând cu 15 martie la Bucureşti, pentru a elabora o campanie  de promovare a unui produs cultural, iar cea mai bună propunere va fi premiată, existând chiar posibilitatea implementării. Alături de Departamentul de Comunicare ICR şi agenţiile DC Communication şi Lowe PR, vom încerca să trasăm caracteristicile unor campanii de comunicare cu un obiect pe atât de fragil pe cât este de important.

 Această primă ediție dorește să creeze un precedent în domeniul comunicării culturale şi să pună bazele unei comunităţi de comunicatori culturali, manageri culturali şi dezvoltatori de strategii şi politici culturale.

Cei interesați sunt invitați să completeze formularul de înscriere și să-l trimită până pe 11 martie și, de asemenea,  să urmărească site-ul culturalid.ro, unde vor găsi toate detaliile legate de proiect.

ASLS susţine promovarea culturii. Fiecare student are posibilitatea să descopere universul cunoaşterii dincolo de orarul de la facultate, dincolo de sesiune, examene sau vacanţe. Cultura poate fi descoperită în fiecare zi, de fiecare dintre noi pentru a ne îmbogăţi spiritual şi mental.
Punem şi noi amprenta pe Cultură şi te invităm şi pe tine să o faci!

Share This