Când ai intrat la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine ți-ai spus că, decât să alegi o limbă pe care mai toată lumea o vorbește în ziua de azi, mai bine te orientezi spre ceva diferit, ceva care reprezintă o provocare. Cine mai știe greacă în zilele noastre? Toată lumea se descurcă cu engleza, dar câți cunosc ceha, neerlandeza sau portugheza? Pentru cei ca tine, care caută ceva diferit, pentru cei cărora nu le e teamă să încerce ceva inovator, Genpact vine cu o nouă provocare!

Dacă ești vorbitor de cehă, portugheză, neerlandeză sau greacă și îți dorești un job într-o companie de renume, Genpact este pentru tine! Uită tot ce ai auzit până acum despre companiile multinaționale și pregătește-te pentru că la Genpact vei găsi o echipă profesionistă, dornică de inovații, care te va ajuta să îți dezvolți aptitudinile și te va susține în a-ți realiza o carieră de succes. Vei lucra într-un mediu plin de vitalitate, prietenos, în care vei avea șansa să te afirmi și să înveți totul despre ce înseamnă să faci parte dintr-o comanie de talie internațională.

Acceptă provocarea Genpact și vei avea cu siguranță o experiență de mare impact! Începe-ți cariera chiar astăzi, trimițându-ți CV-ul la adresa  cvgenpact@asls.ro !

Accounts-Payable-with-Finnish

Accounts-Payable-with-French

german

hungarian

italian

part-time

polish

portuguese

spanish

Swedish

Share This