Vă provocăm la concurs! 🙂

Colors in Projects lansează a II-a ediție a evenimentului IGNITION – Student Public Speaking Contest, dedicat tuturor studenţilor înscrişi într-o formă de învăţământ superior, public sau privat (licenţă, masterat, doctorat), pasionaţi de arta vorbitului în public sau care vor să-şi îmbunatăţească abilităţile de prezentare.

Ne poti fi alături în două moduri: concurent sau participant.

 

jh

 

Concursul constă în susţinerea unor prezentări în stil Ignite (20 slide-uri a câte 15 sec fiecare), prezentări ce vor fi jurizate şi premiate. Înscrierea și participarea la eveniment sunt gratuite.

Retrospectivă IGNITION – Student Public Speaking Contest, Ediția I (2014) – https://www.youtube.com/watch?v=U6v2wWMsIFU .

 

START ÎNSCRIERI!

CONCURENT

Ţi-am captat atenţia? Vrei să-ţi testezi abilitatile de vorbit în public?

Atunci în perioada 22 februarie – 8 martie completează formularul de inscriere – http://goo.gl/forms/VnJYVBjid4 și pregătește-te pentru preselecție.

 

PARTICIPANT

Nu vrei să vorbeşti în public, dar eşti curios ce presupune sau vrei să îți susții speaker-ul preferat? Atunci te invităm să urmăreşti concursul din sală. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac în perioada 22 februarie – 22 mai prin completarea formularului de înscriere (http://goo.gl/forms/O1X35CsBGt), în limita locurilor disponibile.

Tu ce alegi? 🙂              

 

Pentru noutăți despre eveniment urmăriți-ne pe  Site și pe Facebook. Mai multe informații îți poate oferi Daniela Ganea la adresa: daniela.ganea@colorsinprojects.ro.

Share This