Ești student sau masterand? Anul acesta ai prevazut in curricula scolara stagiul de practica obligatoriu? Atunci nu ar trebui să lipsești de la conferința Telekom ce va avea loc joi, 26.02.2015, ora 18.00 în Amf. Odobescu din Facultatea de Limbi și Literaturi Straine, strada Edgar Quinet.

Programul Telekom Romania Trainee Program, aflat deja la a 6-a ediţie, a fost creat cu gândul la tinerii care-şi doresc să înveţe mai multe despre domeniul care-i pasionează.

În fiecare an, începând din 2008, în perioada iulie – octombrie, între 30 şi 40 de studenţi şi tineri profesionişti se alatură companiei noastre, pentru a acumula experienţă în domeniile în care doresc să îşi dezvolte cariera.

Anul acesta programul STEP – Sustinem Tinerii in Evolutia lor Profesionala este realizat cu fonduri europene, în urma obţinerii de către operaţiunile fixe a unei finanţări în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Proiectul STEP are ca obiective, facilitarea accesului a 360 de studenţi la servicii specializate de orientare şi consiliere profesională pentru cei care se vor înscrie în program în vederea integrării lor pe piaţa muncii, respectiv dezvoltarea de competenţe practice în rândul studenţilor admişi în vederea facilitării tranziţiei de la scoală la viaţa activă.

Aplică la programul de Traineeship, dacă-ţi doreşti să:

  • te alături unui mediu de business competitiv, într-o companie dinamica.
  • ai alături un mentor, care te va ghida şi-ţi va împărtăşi experienţa lui.
  • ai acces la mai multe structuri din cadrul companiei, în funcţie de domeniul care te pasionează.

 

Așadar, vă așteptăm în număr cât mai mare joi, la Conferința Telekom, pentru o experiență de neuitat!

 

conferintatelekom1

Share This