Ești proaspǎt student la Facultatea de Limbi și Literaturi Strǎine și vrei sǎ știi mai multe despre universitatea ȋn care ȋnveți, despre drepturile și ȋndatoririle tale ca student sau vrei rǎspunsuri la nelǎmuriri

Atunci nu ai de ce sǎ ȋți faci griji, pentru cǎ Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Strǎine (ASLS Romȃnia) ȋți vine ȋn ajutor și a pregǎtit pentru tine Seminarul Introductiv.

Cu ocazia acestui seminar, membrii ASLS te vor ghida ȋn primii pași ȋn ceea ce ȋnseamnǎ viața de student FLLS. Astfel, colegii tǎi din anii mai mari ȋți vor vorbi despre FLLS și ASLS, despre facilitǎțiile universitǎții (cabinet medical, casierie, biblioteci, cǎmine, cantine, etc) și sistemul de ȋnvǎțǎmȃnt Bologna. Totodatǎ, vei putea afla de la ei tot ce trebuie sǎ știi despre burse, tabere, practica profesionalǎ, legea voluntariatului, restanțe, mǎriri, taxe, modulul psihopedagogic, ore opționale și facultative și modul de citire și ȋnțelegere al orarului. 

La acest seminar o sǎ fii pus la curent cu drepturile și obligațiile pe care le are un student și vei ȋnțelege importanța conduitei, reprezentǎrii, șefilor de grupǎ și alegerilor studențești. De asemenea, echipa de teatru ASLS a pregǎtit un moment artistic deosebit, iar voluntarii ASLS promit multe alte surprize.

Pentru a oferi posibilitatea cȃt mai multor studenți sǎ ia parte la Seminarul Introductiv realizat de ASLS, acesta se va desfǎșura ȋn douǎ zile diferite, ȋn cȃte douǎ sǎli diferite, aproape simultan.

★ Când? ★
joi, 2 octombrie sau vineri, 3 octombrie 

★ Unde? ★

de la ora 16:30 ȋn sala Pushkin și de la 17:00 ȋn sala Mark Twain, la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, strada Pitar Moş, nr 7-13

seminar

Te așteptăm!


ASLS România numără 15 ani de activitate ca unul dintre cele mai active ONG-uri studenţeşti, funcționând ca mediator între studenţi şi administraţia şi conducerea Facultăţii şi ca membru activ al societăţii civile din România, prin informarea, îndrumarea şi consilierea profesională a tinerilor şi organizarea de evenimente în acest scop.

Share This