Salut!

Numele meu este Olivian Știuler și candidez la președinția ASLS.

Pentru a afla cât mai multe informații și pentru a mă putea contacta te rog să accesezi site-ul campaniei http://alegeri2011.info/ .

Totuși, ai mai jos câteva din planurile mele :

  • Fie că ești membru ASLS sau nu, asociația facultății noastre trebuie să funcționeze cât mai bine. Acest lucru aduce beneficii membrilor, studenților și facultății . Tocmai de aceea voi face modificări pe plan de organizare intern.
  • Activități extra-școlare pentru studenții facultății noastre . Ce înseamnă acest lucru mai exact ? Parteneriate ca să : ieșim la film , mergem la teatru, cumpărăm cărți, jucăm bowling, ne împușcăm la laser tag , vizităm muzee, totul gratuit, sau la prețuri studențești . Susțin formarea unei echipe de teatru a facultății și de asemenea orice proiect cultural organizat în cadrul acesteia . Doresc să fie organizate cât mai multe traininguri pentru voi, să descoperiți cât mai multe lucruri, să vă distrați, FLLS  să fie o familie mare fericită .
  • Părerea ta contează ! Voi organiza sondaje de opinie în facultatea noastră. ASLS trebuie să știe ce doresc studenții de la noi și să punem în aplicare aceste lucruri . Atâta timp cât îți dorești acest lucru , opinia ta va ajunge la noi și ASLS va face tot posibilul pentru a pune în aplicare ideea.
  • Mai mult pentru carieră ! Vom aduna CV-urile voastre, vom încheia parteneriate cu numeroase companii multinaționale, astfel încât TU să îți găsești un internship sau un job mult mai ușor!
  • Vizitează țările în care se vorbește limba studiată de tine!  Schimburile culturale, de experiență au mare succes în Uniunea Europeană. Parteneriate cu asociații de studenți internaționale pot fi un prim pas pentru ușurarea procesului.
  • Mai simplu în facultate – de la încercarea de ușurare a procesului burse & decontări până la instalarea de bănci în facultate. Împreună cu sugestiile voastre totul poate fi mai simplu!

Te invit  să citești mai multe pe site http://alegeri2011.info/ și te aștept la vot!

Olivian Știuler

ATAȘAMENTE : C.V + Scrisoare intenție

Share This