Simina Dobrescu este studentă în anul III la Japoneză-Suedeză. Recunoaște că această alegere a fost complet aleatorie și ghidată numai de curiozitate și dorința de a încerca ceva nou. Tot din curiozitate, îndrăzneală și un pic de nebunie s-a hotărât să candideze și la președinția ASLS-ului.

Nu îi place să promită lucruri pe care nu le poate face și încearcă întotdeauna să fie sinceră cu ea însăși și cu cei din jur. De aceea nu și-a ales un slogan complicat – ea vrea doar să facă tot ce îi stă în putință pentru a aduce ASLS-ul mai aproape de studenți și studenții mai aproape de ASLS. Cum va face asta rămâne secret și puteți afla doar dacă o votați în număr cât mai mare, singurul indiciu este că o să implice și un pic de cooperare din partea studenților.

Nici latura publică a ASLS-ului nu va fi uitată. Simina va continua susținerea proiectelor consacrate ale ASLS-ului, fie ele umanitare sau legate de ajutorarea viitorilor studenți ai facultății. Și-ar dori foarte mult să găsească și mulți profesioniști dispuși să țină training-uri cât mai diverse și mai multe, atât pentru membrii ASLS, cât și pentru studenții Facultății de Limbi și Literaturi Străine.

Simina cea de toate zilele este o persoană deschisă, cu un foarte dezvoltat simț al umorului (îi place ei să creadă)și  foarte vorbăreață. Se plictisește ușor, motiv pentru care preluarea frâielor asociației studențești a facultății e o provocare ideală pentru ea. Are multă energie pe care o pune în tot ce face și e o mare amatoare de cărți și de călătorii și pe această cale ar dori să anunțe că e în căutare de sponsori pentru o excursie în Hawaii. Mai multe despre Simina puteți afla de pe facebook, sau de la ea, personal, pe holurile facultății.

Concluzia logică este că trebuie și vreți să o votați pe Simina Dobrescu pentru funcția de Președinte al Asociației Studenților de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine!

ATAȘAMENTE : C.V + Scrisoare Intentie

Share This