UB-Talks8

Eşti student/ă la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din UB?
Eşti pasionat/ă de un anume subiect şi ţi-ar plăcea să povesteşti şi altora despre el împreună cu un grup de colegi?

 Atunci înscrie-te la UB Talks, primele ateliere pentru studenţi unde voi puteţi să fiţi lectorii şi să faceţi o prezentare pe o temă interesantă la alegerea voastră, în faţa unui public format din studenţi şi a unui juriu alcătuit din cadre didactice ale UB. Tema este la alegere, cu condiţia să aparţină domeniului de specializare şi să se încadreze în timpul stabilit (20 de minute).

Atelierele UB Talks, ce se vor desfăşura în perioada martie-mai 2014 îşi propun să stimuleze implicarea studenţilor în activităţi educaţionale şi să dezvolte abilităţile de elaborare de proiecte şi de vorbire în public ale participanţilor.

Echipele selectate vor participa la o sesiune de pregătire, care va fi coordonată de către conf. univ.dr. Bogdan Ştefănescu de la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine. În urma jurizării cele mai bune echipe vor participa la o şcoală de vară de creativitate la Sinaia.

Participanţii la UB Talks vor primi adeverinţă de practică intramurală pentru orele dedicate atelierului!

Termenul de înscriere a fost prelungit până la data de 31 martie 2013. Profită acum şi completează-ţi orele de practică!

Mai mult detalii pe http://startub.unibuc.ro/2013/03/inscrie-te-in-ub-talks/

Share This