Ești curios să afli ce înseamnă voluntariatul? Te întrebi ce presupune implicarea într-o echipă unită, care luptă pentru interese comune și care te ajută să evoluezi în fiecare zi?

recrutari_onliner

Alătură-te echipei ASLS și vei descoperi răspunsurile la toate întrebările tale și chiar mai mult de atât!

Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine dă start perioadei de recrutare, aceasta fiind șansa ta de a te alătura echipei albastre. Prima etapă este destul de simplă, dar destul de importantă pentru că ne ajută să te cunoaștem măcar un pic.

Pasul I

Descarcă Formular Recrutare ASLS și completează-l.

Pasul II

Trimite un mail pe adresa recrutari@asls.ro în care vei atașa formularul deja completat și CV-ul tău.

Perioada de trimitere a CV-urilor este 30 octombrie – 6 noiembrie.

Credeai că ai terminat?

Te vor mai aștepta câteva etape (interviul de grup, interviul individual și perioada de mentorat), fiecare dintre acestea reprezentând o oportunitate de ne cunoaște mai bine și de a vedea dacă echipa albastră este ceea ce îți dorești.

La final traseului, vei descoperi cele 4 departamente ale asociației, unde vei reuși să evoluezi pe toate planurile: HR, PR, Fundraising și Social. De asemenea, vei putea coordona sau participa activ la proiectele ASLS de tradiție, precum Balul Bobocilor, Smile (Campania umanitară anuală), Nopțile Culturale, WinterCamp, Târgul Educației, Admiterea Online, Ceremonia de Absolvire, SummerCamp și multe alte proiecte pe care chiar tu le poți crea.

Noi am pornit în căutarea unor tricouri albastre pline de entuziasm și energie.

Tu te-ai pregătit? 🙂

Share This