World Blogging Forum 2009 | Ideas for a better digital world

ASLS Romania organizeaza in perioada 9-12 noiembrie 2009, la Palatul Parlamentului, World Blogging Forum 2009, cu sprijinul Agentiei pentru Strategii Guvernamentale si in parteneriat cu Comisia Juridica a Camerei Deputatilor.
Evenimentul reuneste jurnalisti si bloggeri din peste 30 de tari din intreaga lume, cu scopul de a stabili o serie de parametri ai dezvoltarii media online. Printre invitatii la forum se numara bloggeri si jurnalisti din tari precum SUA, Marea Britanie, Olanda, Canada, Israel, Italia, Norvegia, Egipt, Georgia ce vor beneficia de oportunitatea de a interactiona, de a crea noi contacte si chiar de a pune bazele unor viitoare parteneriate.

Evenimentul este deschis accesului tuturor celor interesati si pasionati de acest domeniu. Conditiile de participare la WBF sunt disponibile online, pe site-ul oficial al evenimentului.

“Participantii la dezbaterile din cadrul forumului vor aborda teme de interes in dinamica industrie de blogging si online media precum si probleme ce vizeaza societatea la nivel global: dezvoltarea stiintei si educatiei cu ajutorul mediului online, democratia si libertatea de exprimare, probleme de mediu, criza economica, politica internationala” a declarat Mihaela Draghici, presedintele ASLS Romania.
“Evenimentul vizeaza lansarea publica a unei declaratii globale a principiilor jurnalismului online, o constitutie a libertatii pe Internet adoptata la Bucuresti, la care sa adere bloggerii din toate colturile lumii” a mai declarat Mihaela Draghici cu ocazia lansarii oficiale a campaniei de promovare a evenimentului.

Printre obiectivele acestui eveniment se numara si promovarea identitatii si valorilor culturale romanesti, prin cresterea interesului pentru maniera de comunicare si promovare a imaginii Romaniei prin intermediul bloggurilor. Invitatii vor avea ocazia sa intre in contact cu istoria, traditiile si cultura autohtona si sa relateze de la fata locului despre muzica traditionala, mancarurile si vinurile romanesti dar si despre Bucuresti, capitala culturala si economica a Romaniei.

ASLS Romania este o organizatie de tineret care, de-a lungul celor 10 ani de activitate, s-a remarcat ca fiind unul dintre cele mai active si vizibile ONG-uri din Romania ca membru activ al societatii civile, prin informarea, indrumarea si consilierea profesionala a tinerilor si organizarea de evenimente dedicate acestor obiective. Printre evenimentele ASLS se numara Targul de Cariere Bucuresti, Admiterea Online, Campania de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, JOBfest, Career Days sau SMILE.

World Blogging Forum, 2009 | Bucuresti | Palatul Parlamentului
Web : www.worldbloggingforum.com

Share This