Cu pași repezi, cu miros de brad, de portocale și scorțișoară, cu luminițe și sclipiri multicolore, sosește și cea mai frumoasă perioadă a anului: Crăciunul. Dacă vei întreba un copil „Ce face de Crăciun?” sau „Ce este Crăciunul?” probabil îți va răspunde: „De Crăciun primesc cadouri de la Moș Crăciun”. Dacă ne întrebi pe noi, Asociația Studenților de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, îți vom spune că vom fi „Moși Crăciuni” pentru niște copii cu o situație delicată.

Cu alte cuvinte, în această perioadă derulăm o campanie umanitară intitulată „Smile”, care urmărește strângerea de fonduri, jucării sau hăinuțe pentru copiii de la Hospice Casa Speranței. Prin această campanie și tu poți fi Moș Crăciun și poți aduce zâmbete pe fețele copiilor care au nevoie de ajutorul tău.

Noi te așteptăm în perioada 4-19 decembrie, de luni până vineri, între orele 10:00-18:00, la standurile din Pitar Moș și din Edgar Quinet, dacă dorești să oferi un mic dar, o sumă de bani, hăinuțe sau jucării. Oricine dorește să doneze va primi din partea noastră un mic simbol pentru generozitatea arătată, dar și o ciocolată caldă, un ceai sau o cafea pentru a echivala cu căldura din sufletul vostru, care v-a îndemnat să faceți o faptă bună, acum în prag de sărbători.

Spre finalul campaniei, dorim să vă invităm și la o petrecere care va avea loc în seara zilei de 19 decembrie. La aceasta se va percepe o taxă de 10 lei, urmând ca banii strânși să fie donați copiilor.

Niciun sentiment nu este mai înduioșător decât cel de recunoștință din partea unor suflete care merită numai bucurii. Așa că haideți să aducem lumină, pace și bucurie în inimile copiilor de la Hospice Casa Speranței și să le dăm de veste că vor avea un Crăciun de poveste.

Share This