Un număr record de universităţi din Europa vor vizita România pentru a se întâlni cu candidaţii pentru studii în străinătate

Integral_poster_MAG_A3

Chiar dacă nu aţi vizitat Danemarca, încă din copilărie aţi gustat din lumea magică a acestei ţări uimitoare. În ultimii ani, patria iubitului povestitor Hans Christian Andersen a devenit una dintre cele mai populare destinaţii europene pentru studenţii români. Motivele constau în posibilitatea de a alege dintr-un numar mare de instituţii de învăţământ, diplomele recunoscute pe plan internaţional şi excelentele programe oferite, multe dintre acestea fiind în limba Engleza şi nu în ultimul rând faptul că educaţia în Danemarca este gratuită.

Perioada de admitere în Danemarca începe oficial pe 1 Februarie şi se incheie pe 15 Martie. Până la această dată, toţi cei interesaţi să aplice în Danemarca ar trebui să-şi fi ales deja universitatea şi programul de studiu dorit şi să-şi fi pregătit documentele necesare admiterii. Acestea includ certificatul de limbă străină, scrisoarea de motivaţie şi scrisoarea de recomandare. Datorită interesului crescut pentru programele gratuite de studiu din Danemarca, tot mai multe universităţi solicită şi un interviu cu aplicanţii, interviu ce se poate da la biroul IntegralEdu din Bucureşti sau prin Skype.

Interesul pentru Danemarca se asteaptă în acest an să fie chiar mai mare faţă de anii anteriori, deoarece guvernul danez a luat o hotarare prin care va permite studenţilor români, care au note excelente, să lucreze în paralel cu studiile şi să primească o bursă lunară de până la 700 €. Printre cele mai populare universităţi din Danemarca se numără: University College of Northern Denmark (UCN), Aarhus – Business Academy, ZIBAT Institute of Business and Technology şi Academia de Afaceri din Copenhaga.

Ca urmare a noilor condiţii de admitere şi a creşterii semnificative a numărului de aplicanţi la universităţile din Danemarca, IntegralEdu – Consultantul numărul 1 pentru studii în străinătate a dezvoltat un nou serviciu gratuit, Danish Express, disponibil în cadrul târgului din Bucureşti. Acest serviciu are rolul de a facilita procesul de aplicaţie la studii în Danemarca şi de a-i ajuta pe candidaţi să se pregătească cu succes şi să-şi susţină interviul de admitere cu universităţile la care doresc să aplice.

Având în vedere că perioada de aplicare în Danemarca este foarte scurtă – între 1 Februarie şi 15 Martie, este foarte important ca elevii să parcurgă rapid toate procedurile necesare unei admiteri cu succes. În acest scop, târgul World Education organizat de IntegralEdu pe 22 şi 23 Februarie la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucureşti, va avea un stand specializat pentru consultanţa de specialitate şi va organiza seminarii dedicate redactării scrisorii de motivaţie. Totodată, consultanţii IntegralEdu vor veni în sprijinul tinerilor aplicanţi cu pregătire pentru interviul în limba Engleza. Tot în cadrul evenimentului, cu sprijinul consultanţilor IntegralEdu, poate fi început procesul de aplicare pentru universităţile din Danemarca. Pentru aceasta, candidaţii trebuie să aducă foaia matricolă cu notele din ultimii 3 ani, certificatul de limba straină (daca au unul) şi o copie după actul de identitate.

Pentru târgul World Education din România vor sosi reprezentanţii a peste 40 de universităţi de elită din Marea Britanie, Olanda, Elveţia, Spania, Franţa, Grecia şi Germania.

Pentru a putea beneficia de întâlnirile cu consultanţii occidentali şi de serviciile de consultanta educationala gratuita pentru studii in strainatate, inregistrati-va pe www.worldeducation.ro sau direct la birourile de inscriere din cadrul evenimentului.

 

World Education – cel mai mare targ de consultanţă educaţională pentru studii în străinătate, organizat de consultantul numărul 1 din România, IntegralEdu – 22 şi 23 Februarie, între orele 10:00 – 17:00, Hotel Athenee Palace Hilton, Bucureşti.

 

 

Share This