Speakeri

Ali-Eduard Munteanu:
Mă numesc Ali-Eduard Munteanu, am 25 ani și sunt masterand la FABIZ. În acest moment lucrez pentru două mari corporații, Honeywell și Teleperformance. Limbile străine pe care le vorbesc sunt rusă, germana si engleza, iar hobbyurile mele sunt călătoritul, fitnessul și cititul.
 
Alina Vlăgea:
Lead Pathfinder / People Manager Genpact
Scurtă descriere: pasionată de limbi străine și având o experiență bogată în domeniul angajărilor, Alina ocupă funcția de Lead People Manager Genpact.
Angajată a Genpact de 4 ani, Alina s-a reorientat în carieră, plecând de funcția de Senior Recruiter, ajungând să lucreze ca People Manager în departamentul operațional.
De atunci se ocupă de dezvoltare în carieră, mentorat și caută în mod constant să pună pună în lumină partea cea mai bună a fiecărei persoane cu care intră în contact.
 
Cătălina Mănescu:
Cătălina Mănescu, fost voluntar ASLS, actual membru onorific, absolvent în 2015 al secției LMA (Engleza- Italiană).
 
Alina-Diana Răteanu:
Eu sunt Alina-Diana, fostă absolventă a Facultății de Limbi Străine, Secția Limbi Moderne Aplicate și Președinte ASLS.
Am ales să lucrez în aviație în 2012, fiind selectată pentru o companie aeriană din Orientul Mijlociu. In cei 9 ani de zburat, am călătorit în peste 70 țări, mi-am dezvoltat cariera de la clasa Economy, Business, First și timp de 7 ani am fost Lider de Cabina. Cu specializări de la cel mai mic avion deținut de companie, Airbus 319 până la magnificul Airbus 380.
Speakeri
Florina Dobrin:
Lucrez pentru Euromaster Tyres & Services, mai exact pentru Țările de Jos, departamentul financiar, funcția Accounts Receivable.
Ador misterele, iar întrebarea mea preferată este „de ce?”. Consider ca nimic nu trebuie să rămână fără răspuns, oricât de complicat ar părea, fapt care mă ajuta enorm să rezolv orice problemă ține de job/viața personală.
Fost membru ASLS, îmi place să cred că spiritul de voluntar a rămas activ, de aceea ajut ori de câte ori este nevoie și încerc să-i încurajez și pe alții să facă la fel.
 
Roxana Rogoz:
Când de mic știi că scopul tău este să devii profesor, destinul lucrează în favoarea ta: urmând Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, descoperind oamenii potriviți la momentul potrivit, am ajuns să lucrez deja de doi ani în domeniul învățământului și să mă bucur de micile detalii ale fiecărei ore de predat. Răbdarea, imaginația, pasiunea și dăruirea sunt doar câteva elemente de care ai nevoie într-o astfel de carieră.
 
Olivian Stiuler:
Sr. People Technology Specialist @Bolt, axându-se pe partea de People Analytics. În ultimii 6 ani a lucrat împreună la HR Technologies pentru Adobe, Samsung, Accenture și LeasePlan.
Share This