Zilele Porților Deschise

ZPD este proiectul prin care voluntarii ASLS merg prin licee și explică elevilor din clasele a XI-a și a XII-a despre ce înseamnă să fii student la FLLS. Totodată, elevii pot veni și asista la cursuri întocmai precum studenții.

Zilele Porților Deschise reprezintă oportunitatea perfectă de a descoperi mai multe despre Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, despre cursurile și gama largă de specializări pe care le oferim și cum decurge o zi obișnuită din viața unui student. Când ești la liceu, ai o mulțime de întrebări în legătură cu studenția sau diferențele dintre secții și specializări. În timpul acestei săptămâni ai șansa să primești răspunsuri la toate nelămuririle tale – poți asista la cursuri de la secțiile Filologie, Traducere și Interpretare și Limbi Moderne Aplicate.

Poți participa la cursuri de la diferite specializări ca să te convingi care dintre ele ți s-ar potrivi cel mai bine – poți alege între limbi mai cunoscute și folosite, cum ar fi engleza, franceza, spaniola, germana sau limbi mai rar studiate, cum ar fi chineza, japoneza, coreeana, araba sau persana.

Share This