Salutare,

Ne vedem maine si poimaine (vineri si sambata) la BizCamp, la Hotel Caro Bucuresti?

Cum ajungi?
Ia metroul pana la Aurel Vlaicu si de acolo fie mergi pe jos 5 minute, fie iei tramvaiul 5 (vis-à-vis de Lukoil) si mergi o statie – o sa vezi Hotel Caro pe partea stanga.
Cand sa vii?
Incepand cu ora 09:00 ne gasesti acolo! Asigura-te ca ai suficient timp sa te obisnuiesti cu atmosfera, sa te inregistrezi si sa iti ocupi locul in sala pana cand incepe prima conferinta.
Ce se intampla la BizCamp?
In prima parte a zilei vom avea cate 2 conferinte si 4 workshopuri, cate 2 in paralel. Avem pauze, pe care le folosim inteligent… facem networking 🙂
Mai mult decat atat, pe intreaga durata a celor doua zile ai parte de consiliere de la cei mai buni specialisti. PwC, P&G, Ursus Breweries si Coca Cola HBC sunt prezente la fotoliile de consiliere, amenajate in lobby. Daca ai intrebari legate de companie, angajare sau vrei sa afli parerea unui specialist, vino si stai de vorba cu ei! Ia si CV-ul cu tine!
Intra pe http://bizcamp.inspirebusiness.ro/program.html si verifica programul. Daca nu ai reusit sa-ti alegi workshop-urile o poti face la fata locului!
Curiosii sunt rasplatiti!
Fii activ si curios, si noi te rasplatim!
Primul concurs incepe chiar acum! Trimite-ne la office@inspirebusiness.ro sau spune-ne cand vii la BizCamp “Ce faci zilnic pentru dezvoltarea ta personala?” si ai sansa de a castiga o sedinta de coaching marca YourWay!
Daca mai ai nelamuriri suna-ne! 0720 041 301 – Ana Musat
Share This