Curios să afli cum este după Ușa Albastră?

Ai început facultatea dar simți că studenția nu se poate opri aici? Vrei să ai oportunitatea de a face o schimbare alături de oameni la fel de pasionați ca tine?

Răspunsurile le vei găsi în spatele Ușii Albastre, unde te va aștepta o echipă frumoasă de voluntari, nerăbdători să te cunoască mai bine!

ASLS caută studenți curajoși, care văd în studenţie oportunitatea de a trăi o experiență nouă în fiecare zi; ambiţioşi, care nu spun niciodată ,,nu’’ în fața provocărilor; îndrăzneți, care își doresc să cunoască oameni noi și să lege adevărate prietenii; isteți, care nu vor rata șansa de a se dezvolta atât din punct de vedere personal, cât şi profesional.

Luăm cu noi  oameni energici și cu idei fresh! Pune-ți ideile în practică, crește o dată cu noi, coordonează-ți propriul proiect, echipă sau departament!

Fii un bun intervievator la recrutări în departamentul de Resurse Umane, încheie parteneriate de succes cu sponsori în Marketing, scrie comunicate de presă sau ocupă-te de new media în PR, ajută-ți colegii de facultate în departamentul Social!

Te-am făcut curios? Îți mai oferim un indiciu: în ASLS te așteaptă o mulțime de oameni ca tine, traininguri și teambulidinguri (Wintercamp,Summercamp) și șansa ta de afirmare! Organizezi Balul Bobocilor sau cel de Absolvire, petrecerile bianuale Smile (cu scop caritabil) sau Ziua ASLSCampania  de Prevenire a Cancerului de Col Uterin sau Nopțile culturale din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cel mai nou proiect marca ASLS. Noi suntem cei cu care ai făcut cunoștiință la Târgul Educației sau Admiterea Online! 

Dacă ai vrea să fii și tu un tricou albastru, trimite-ne CV-ul tău până pe 26 octombrie, la adresa de e-mail recrutari@asls.ro!

Alege să faci parte din echipa ASLS! Toamna aceasta se poartă albastru!

 

Share This