Vrei să sărbătorești St. Patrick’s Day cum nu ai mai făcut-o până acum? ASLS România are plăcerea de a te invita să iei parte la o seară autentic irlandeză, învăluită de farmecul spiridușilor mitici, unde vei putea viziona proiecții de film cu specific irlandez, vei avea ocazia de a participa la un workshop destinat dansului irlandez, te vei distra cu baloane cu heliu, vei avea acces la sala de lectură și la materialele de la Studii Irlandeze, vei putea participa la concursuri cu premii  și… vei porni în căutarea “comorilor” ascunse, deslușind indiciile oferite, în cea mai tare vânătoare de comori desfășurată vreodată în Pitar Moș!

Ambianța va fi întreținută de muzică cum altfel decât irlandeză, iar distracțiile și surprizele vor fi la tot pasul. De asemenea, vei avea ocazia de a cunoaște mai bine istoria Irlandei și a mitologiei sale, întrucât vor avea loc prezentări de specialitate întreținute de invitați străini.

Dacă vrei să iei parte la cele prezentate mai sus și să descoperi surprizele pregătite special pentru tine, vino vineri, 16 martie 2012,orele 20:00, la sediul din Pitar Moș al Facultății de Limbi și Literaturi Străine ! Sărbătorește alături de noi Noaptea Verde!

 Atenție! Cine nu poartă ceva verde, trebuie să se lase pictat pe față!

Programul complet şi informaţii actualizate vor fi afişate pe site-ul www.asls.ro  si pe pagina de Facebook  www.facebook.com/ASLSRomania.

Te așteptăm cu un shot de jeleu verde!

Share This