ADMITEREA ONLINE

la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii din Bucureşti, Editia 2012


Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (ASLS Romania) lansează cea de a noua ediţie a proiectului Admiterea Online , care se desfăşoară începând de astăzi, 9 iulie 2012, până la terminarea procesului de Admitere la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine. Acest proiect vine în sprijinul tinerilor absolvenţi de liceu care vor să se înscrie la facultate, printr-un centru de asistenţă 24/7, care dispune de mijloace moderne de comunicare: SMS, e-mail, telefon şi instant messenging.

Această iniţiativă a luat naştere dintr-o reală nevoie de comunicare şi informare în vederea desfăşurării în cele mai bune condiţii a procesului de admitere. Orice absolvent de liceu care işi doreşte să devină student al Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine poate beneficia de Admiterea Online.

Proiectul vizează îndrumarea şi informarea absolvenţilor de liceu cu privire la desfăşurarea procesului de admitere la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine. După completarea fişelor de înscriere, candidaţii primesc o parola care le va permite accesul la site-ul Admiterii Online. Portalul Admiterea Online va afişa periodic ştiri şi noutăţi legate de desfăşurarea procesului de admitere, situaţii zilnice, numerele de legitimaţie, repartizarea pe săli pentru examenele scrise, precum şi rezultatele concursului de admitere, asigurând o comunicare eficientă între Comisia de Admitere şi candidaţi.

În afară de informaţii importante referitoare la procesul de admitere, voluntarii Admiterea Online oferă absolvenţilor de liceu consultanţă şi consiliere în vederea luării celor mai bune decizii cu privire la cariera lor, prin strângerea de CV-uri care mai apoi sunt transmise companiilor cu care ASLS e partener.

Proiectul s-a bucurat de un real succes la fiecare ediţie, fiind util mai ales părinţilor şi elevilor din provincie, care nu mai sunt nevoiţi în acest fel să vină până în capitală pentru a vedea rezultatele examenului de admitere.

Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi şi Literaturi Straine – ASLS Romania s-a făcut cunoscută pe parcursul celor 13 ani de activitate ca unul dintre cele mai active şi vizibile ONG-uri studenţeşti, ca mediator între studenţi şi administraţia şi conducerea Facultăţii şi ca membru activ al societăţii civile din România, prin informarea, îndrumarea şi consilierea profesională a tinerilor şi organizarea de evenimente în acest scop.

Cele 4 departamente – Marketing, Public Relations, Resurse Umane, şi Social – asigură diversificarea oportunităţilor de dezvoltare profesională a membrilor. Proiectele desfăşurate de ASLS Romania s-au bucurat de-a lungul timpului de o intensă promovare pe toate canalele media. Alături de Admiterea Online, printre proiectele de tradiţie ale ASLS se numără campanii de responsabilizare socială: Campania Umanitara Smile, Campania de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, Eco ASLS; târguri educaţionale, evenimente cultural- educaţionale: Conferinţele Idei in Dialog, Balul Bobocilor, Ceremonia de Absolvire, Coltzul de Cooltura, Fii European!; evenimente dedicate orientării profesionale a studenţilor (JobFest, Career Days), proiecte internaţionale.

Share This

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home4/asls/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home4/asls/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/asls/publ...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home4/asls/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52