TechTeam Global este lider in externalizarea de servicii IT catre companii mari si mijlocii si catre organizatii guvernamentale. Principalele servicii oferite includ suport tehnic, de tip desk-side, administrarea securitatii informationale sau managementul infrastructurii tehnologice. Fondata in 1979, in TechTeam isi desfasoara activitatea peste 3000 de specialisti, raspanditi in diverse zone ale lumii, furnizand suport IT in 32 de limbi straine.

ALATURA-TE AZI ECHIPEI TECHTEAM !

TechTeam ofera oportunitati de cariera tuturor celor interesati sa lucreze intr-un mediu profesional, alaturi de o echipa dinamica si pasionata de ceea ce face. Daca esti o persoana cu atitudine orientata catre client si catre rezolvarea problemelor, noi iti oferim locul de munca potrivit. Suportul acordat de catre TechTeam vizeaza domenii diverse, precum cel auto, turistic si farmaceutic, catre toate colturile lumii, vei avea astfel ocazia sa alegi dintr-o paleta larga de posturi disponibile, de la suport administrativ la analist desk-side si chiar specialist IT. De asemenea, sprijinul acordat de catre noi in dezvoltarea carierei fiecaruia dintre voi, precum si programele de pregatire profesionala vor sustine promovarea voastra catre alte posturi, din ce in ce mai interesante, in cadrul companiei,

Afla mai multe despre noi, despre pozitiile disponibile si focusul nostru in a dezvolta o directie in cariera pentru angajatii nostri pentru a vedea daca TechTeam este alegerea potrivita pentru tine.

Viziteaza-ne la www.techteam.com/careers, aplica online la jobsro@techteam.com si afla mai multe de la echipa noastra prezenta la Ceremonia de Absolvire 2010.

Share This