afisrecrutaritoamna2016

Make the right move! Join ASLS!

Viața unui student este marcată, fără îndoială, de un număr important de decizii, unele având consecințe aproape imposibil de prevăzut, dar care își lasă amprenta asupra fiecăruia. Asemenea unui joc de șah, orice mutare contează, iar acum este rândul tău să încerci una din cele mai avantajoase strategii: înscrierea în ASLS.

Te încântă ideea de a coordona proiecte precum Nopțile Culturale? Vrei să afli totul despre munca în echipă? Sau poate vrei să îți ajuți colegii în același mod în care ai fost ajutat și tu? Ei bine, toate acestea sunt la ordinea zilei în ASLS. Fie că ești o persoană extrovertită care dorește să își facă noi prieteni și să își folosească energia pentru a da o mână de ajutor la nevoie, sau o persoană mai timidă care caută ocazia de a ieși din carapace și de a-i impresiona pe cei din jur cu calitățile sale, opțiunile pe care le vei avea în asociația noastră sunt nelimitate!

Primul tău test este Formularul de Înscrieri. Mutare cu mutare, vei progresa și vei lăsa în urmă dovada scrisă a aptitudinilor tale, dar și câteva detalii despre tine, cel care ne-a acceptat provocarea! Atenție însă, acesta este doar începutul drumului tău! ASLS ți-a pregătit multe alte surprize care îți vor garanta o experiență de neuitat. Desigur, odată ce ai reușit să-ți folosești cu succes talentele și să impresionezi prin abilitatea de a trece de toate încercările noastre, o mulțime de alte mutări se vor deschide în fața ta, alături de ușa albastră!

Voluntariatul în cadrul ASLS este ocazia perfectă de a te dezvolta personal, de a descoperi noi aptitudini sau de a le îmbunătăți pe cele deja existente. Alături de noi, vei crește personal și profesional, vei lega noi prietenii și vei avea parte de cele mai frumoase momente ale studenției. Make the right move and come to the blue side, we sure have tons of fun!

Share This