zpd2

Asociația Studenților de la Facultatea de Limbi Străine în colaborare cu Facultatea de Limbi și Literaturi Străine te invită la Ziua Porților Deschise 2016. Acest eveniment se desfășoară între datele de 18-20 aprilie la sediul facultății din strada Pitar Moș, nr. 7-13 și Edgar Quinet (metrou Universitate), între orele 10:00-16:00.

Zilele Porților Deschise reprezintă oportunitatea perfectă de a descoperi mai multe despre Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, despre cursurile și gama largă de specializări pe care le oferim și cum decurge o zi obișnuită din viața unui student. Când ești la liceu, ai o mulțime de întrebări în legătură cu studenția sau diferențele dintre secții și specializări. În timpul acestei săptămâni ai șansa să primești răspunsuri la toate nelămuririle tale – poți asista la cursuri de la secțiile Filologie, Traducere și Interpretare și Limbi Moderne Aplicate.

Poți participa la cursuri de la diferite specializări ca să te convingi care dintre ele ți s-ar potrivi cel mai bine – poți alege între limbi mai cunoscute și folosite, cum ar fi engleza, franceza, spaniola, germana, sau limbi mai rar studiate, cum ar fi chineza, japoneza, coreeana, araba sau persana.

Te așteptăm în Pitar Moș ca să afli tot ce îți dorești despre Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, iar voluntarii în tricouri albastre vor fi chiar la intrare, la infodesk, pentru a te ajuta, ghida sau sfătui!

Share This