ICEP Hotels

Ne face deosebită plăcere   invităm la
WORKSHOPUL COFETĂRIE – PATISERIE
din 12 Noiembrie ora 17:00 în București!

 invităm într-o călătorie în lumea dulce a cofetarilor pasionați, unde veți face cunoștință cu MIRELA CATA – tehnolog http://www.desertonline.ro/, trainer și formator, iar prin ochii ei, cu această meserie frumoasă de COFETAR-PATISER. Veți afla ce înseamnă această meserie, ce oportunități  așteaptă în acest domeniu pe piața muncii din București și nu numai, care sunt noile tendințe în domeniu, cum se pregătesc produsele care ne îndulcesc și zilele mai puțin însorite: torturi, prăjituri și produse de patiserie. Iar la final vom pregăti o rețetă inedită de MACARONS – nouavedetă” Candy Bar, urmat îndeaproape de măiestria realizării FLORILOR DE MARTIPAN, tehnici care pot transforma pe oricine în vedeta familiei. Totodată, veți afla mai multe despre noul curs de calificare de cofetar-patiser lansat în toamna acestui an de ICEP HOTEL SCHOOL în parteneriat cu cofetarii cu renume din București, curs care va introduce în acest domeniu plin de savoare.

 încurajăm  veniți cu inima deschisă, indiferent  veți dori  profesați ca viitor cofetar-patisersau pur și simplu doriți  învățați  pregătiți dulciuri de vis membrilor familiei.

Participarea la acest workshop este gratuită, pentru confirmare rugăm  reveniți cu un e-mail sau telefon până în data de 11 Noiembrie. Locurile sunt limitate!

Despre noul curs de COFETAR-PATISER puteți afla mai multe aici:
http://www.icephotelschool.com/cursuri/cofetar-patiser 

 așteptăm cu drag!
Gabriela AILENII
ICEP HOTEL SCHOOL
——————————————–
A: Str. Patrascu Voda Nr. 9, Sector 3, Bucuresti
T: (004) 0314 381 967
M: (004) 0773 797 075
E: secretariat@icephotelschool.com

 

Share This