QS World Grad School Tour este unul dintre cele mai populare târguri de masterate și doctorate, evenimente în cadrul cărora studenții vor putea vorbi direct cu reprezentanții universităților din Europa și SUA pentru a afla mai multe informații despre programele de studiu potrivite lor.

 

Evenimentul ce va avea loc pe data de 29 septembrie, la Howard Johnson Grand Plaza, începând cu ora 15.00, se adresează studenților români care vor să se specializeze profesional la o universitate în afară.

 

Participanții la eveniment vor putea discuta direct cu reprezentanții birourilor de admitere și alumni ale universităților din Europa și SUA. Universitățile care oferă și programe doctorale sunt George Washington University și IE University. Printre universitățile participante, se numără  și HEC Paris, Brandeis University, University of Birmingham, University of Trento sau University of Manchester, care oferă programe masterale de top în filologie, lingvistică sau jurnalism. De asemenea, studenții vor afla mai multe informații despre bursele de studiu, iar în calitate de participant la târg, vor putea aplica la bursele oferite de QS și partenerii săi, în valoare totală de 1.7milioane $.

 

 

Înregistrarea la eveniment este gratuită și include numeroase beneficii:

 

  • Seminarii despre programe de studii și admitere, susținut de Manchester Business School și ESCP;
  • Workshopuri despre admiterea la masterat si certificarile IELTS si TOEFL, oferite de British Council Bucuresti;
  • Career Corner, susținut de eJobs;
  • Discuții cu reprezentanții birourilor de admitere din cadrul universităților;
  • Informații despre oportunități de carieră din partea absolvenților care au trecut cu succes prin această experiență;
  • Workshopuri despre admiterea la masterat și certificările IELTS si TOEFL, oferite de British Council București;
  • QS TopGrad School Guide – publicație bi-anuală – distribuită gratuit primilor 100 de participanți.
  • Burse de peste 1.7milioane $ disponibile doar participantilor la targ

 

Mai multe detalii, pe pagina evenimentului.

 

În cadrul evenimentului va avea loc și QS World MBA Tour, o secțiune dedicată candidaților cu experiență de lucru, care vor să avanseze în carieră cu ajutorul unui program MBA. Pe pagina evenimentului pot fi găsite mai multe detalii.

Share This