Cover-Event

 

Facultatea de Limbi și Literaturi Străine își deschide din nou porțile pentru o noapte culturală incendiară. ASLS are plăcerea de a vă invită la  Noaptea Culturală Iberică, eveniment ce va avea loc pe data de 3 aprilie 2015, începând cu orele 21:00, la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, strada Pitar Moș, nr 7-13,  sector 1, București.

Noaptea va debuta în compania unor  invitați speciali ale căror discursuri vor oficializa această nouă ediție. Imediat după deschiderea oficială, seara își va pune straie noi și vă va prezenta, cu ajutorul unei piese de teatru, adevărata esență creativă a spiritului spaniol.

Încă de la începutul evenimentului, prin intermediul unor prezentari ce vă vor purta pe meleagurile spaniole și portugheze, vi se va dezvălui farmecul celor două culturi, satisfăcând toate curiozitățile legate de acest spațiu. Cei care doresc să învețe cuvinte de bază și cum să se prezinte în  limba portugheză, catalană sau spaniolă, se pot juca cu vorbele în cadrul  atelierelor de limbă, iar mai apoi, pofticioșii pot savura delicatesele iberice ce vor fi oferite la cafeneaua care va fi deschisă pe parcursul întregii nopți.

Seara nu se va opri aici, ci va avea multe alte activități. De exemplu, dacă doriți să vă arătați îndemânarea la pictură, puteți să luați parte la atelierul de azulejos. Dacă sunteți atrași de muzică și vreți să vă faceți auziți, atunci karaoke este soluția pentru voi. Veți putea participa la căutarea de comori în cadrul „Treasure Hunting”, să vă testați cunoștințele într-o serie de mini-concursuri, să vă distrați cu prietenii la jocurile specifice Peninsulei Iberice sau, dacă doriți să vă relaxați, veți putea viziona filme spaniole și portugheze. Filmele vor rula pe durata întregii nopți și vă vor arăta o altă latură a cinematografiei.

Nu ratați ocazia de a vă distra în stil iberic! Vă așteptăm cu mult drag să luați parte la această seară minunată!

NCIb-Afis

 

Share This