Inspire Group împreună cu SYNYGY  oferă noi oportunități pentru tinerii care vor să facă următorul pas în carieră într-una din cele mai importante companii multinționale de analiză și consultanță în managementul performanței în vânzări.

Fiind prezentă de peste 10 ani pe piața din România, SYNYGY  și-a dezvoltat în permanenșă portofoliul de clienți, dar și echipa de analiști și consultanți; anul 2015 vine cu planuri și mai ambițioase pentru departamentul de Business Analysis. Cele 20 de posturi de Business Analyst deschise în cadrul acestui departament se adresează tinerilor ambițioși și entuziaști, cu solide cunoștințe tehnice  și de limba engleză,  dar și un spirit analitic foarte bine dezvoltat. Cei 20 de Business Analysts se vor alătura echipelor deja formate ajutând clienții să rezolve probleme complexe precum optimizarea activităților de vânzare cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație, standardizarea proceselor de business și implementarea de soluții analitice complexe.

Dezvoltarea carierei este un aspect important al culturii SYNYGY, de aceea prin intermediul programului de Mentoring, fiecare angajat primește un Mentor care îl va susține și îl va ghida în dezvoltarea sa profesională.  În paralel cu acest program de Mentoring, fiecare angajat al SYNYGY  va lucra îndeaproape și cu un Manager direct răspunzător de dezvoltarea abilităților sale pe tot parcursul său profesional la SYNYGY .

Varietatea domeniilor în care clienții SYNYGY  activează – telecomunicații, tehnologie, servicii financiare, etc – precum și diversitatea zonelor geografice în care se găsesc – Statele Unite ale Americii, Canada, Europa, Orientul Mijlociu, India – oferă un caracter unic fiecărui proiect prin complexitatea de provocări oferite, aducând în același timp satisfacția de a lucra pentru companii recunoscute la nivel internațional.

Dacă ți-am stârnit interesul și vrei să afli mai multe despre poziția de Business Analyst, accesează link-ul http://buzzjob.ro/business-analyst-synygy și aplică pentru acest job!

afis-final-synygy (1)

Share This