QS World Grad School Tour Bucuresti face parte din seria de targuri internationale de programe de masterat si doctorat, evenimente in cadrul carora, sunt adusi fata in fata tineri interesati de dezvoltarea profesionala alaturi de cei mai pregatiti oameni din domeniul care ii pasioneaza pe acestia, si unele din cele mai bune universitati la nivel mondial.

Evenimentul, destinat studentilor care isi doresc sa isi continue studiile masterale sau doctorale in strainatate, va avea loc la Howard Johnson Grand Plaza Hotel, in data de 23 octombrie, incepand cu ora 16:00.

Programele care vor fi prezentate in cadrul targului includ domenii precum finante, management, inginerie, IT, marketing, relatii internationale si multe altele. Cu ajutorul acestui eveniment, tinerii pot discuta direct cu reprezentantii birourilor de admitere despre universitate si programele pe care ele le ofera, viata in campusurile universitare, despre metode de finantare a studiilor sau despre oportunitati de cariera pe care le pot dezvolta acestia in cursul anilor de studiu prin progame de internship.

Inregistrarea este gratuita si presupune numeroase beneficii, precum:

– Burse de peste 1.7milioane $ disponibile doar participantilor la targ (dintre carWGST_F14_Bucharest_banner160x600e: QS Scholarship for Academic Excellence, QS Leadership Scholarship for Postgraduate Studies, Curtin University – Make Tomorrow Better Scholarship, Pepperdine University School of Public Policy Scholarship, Manchester Business School Masters / QS Scholarship, The Warwick Scholarship for Engineers into Management);

– Discutii cu reprezentantii birourilor de admitere din cadrul universitatilor;

– Informatii despre oportunitati de cariera din partea absolventilor care au trecut cu succes prin aceasta experienta ;

– Workshopuri despre admiterea la masterat si certificarile IELTS si TOEFL, oferite de British Council Bucuresti;

– QS TopGrad School Guide – publicatie bi-anuala – distribuita gratuit primilor 100 de participanti.

Printre universitatile participante se numara WU Vienna, EDHEC, HEC Paris, Hong Kong Polytechnic University, University of Geneva, King’s College London, University College London, University of Birmingham or George Washington University, precum si alte universitati din Italia, SUA sau China.

Detalii suplimentare despre program pot fi gasite pe pagina evenimentului.

QS World Grad School Tour este cea mai mare serie de targuri de programe de masterat si doctorat, prezent in 2014 in peste 70 de orase din intreaga lume. Misiunea QS Quacquarelli Symonds este sa ofere indrumare in educatia universitara si post-universitara si in alegerile in cariera, sustinand studentii de elita si profesionistii sa progreseze spre pozitii de leadership.

Prin evenimentele noastre, publicatiile, cercetarea si platformele online interactive, punem in contact studenti, absolventi si tineri profesionisti cu angajatorii si institutiile de invatamant la nivel global.

Comunitatea noastra include: www.topuniversities.com, www.topmba.com, www.global-workplace.com.

Share This