Vrei să îţi lărgeşti orizonturile cunoaşterii? Te gândeşti să vizitezi lumea, să experimentezi un alt mod de a trăi şi de a învăţa? Ţi-ar plăcea să-ţi faci prieteni internaţionali?

Dacă DA, atunci bursele Erasmus sunt o alternativă excelentă! Ai şansa să petreci un semestru într-un alt centru universitar şi să simţi pe propria piele viaţa de student dintr-o altă ţară – iar la sfârşitul perioadei, să te întorci în România cu note şi credite, dar şi cu amintiri cât să-ţi ajungă o viaţă! (membrii ASLS care au fost sau sunt chiar acum studenţi Erasmus garantează!)

Dacă te-am convins, atunci îţi mai spunem şi că ACUM este momentul! ASLS s-a interesat pentru tine şi a aflat următoarele:

Preselecţia Erasmus pentru anul academic 2011-2012 are loc între 02 şi 21 martie 2011 – în această perioadă trebuie să-ţi întocmeşti şi să-ţi depui dosarul de candidatură la bursă. Dosarele se aduc la Decanat, iar programul exact de preluare a lor îl poţi descărca de aici.

Selecţia Erasmus are loc în perioada 1 – 16 aprilie 2011, în functie de datele stabilite de Comisia de selecţie, unică pe facultate (1-2 aprilie sau 8-9 aprilie sau 15-16 aprilie, între orele 12-16). În aceste date vor avea loc interviurile în vederea selecţiei, susţinute cu profesori ai fiecărei secţii în parte.

Pentru a afla criteriile de selecţie, actele necesare dosarului de concurs, precum şi alte precizări importante, descarcă şi citeşte cu atenţie acest document. Lista cu acordurile universitare ale catedrelor si numărul disponibil de burse Erasmus este afişată la Decanat. Pentru mai multe informaţii, poţi consulta site-ul Universităţii din Bucureşti – aici găseşti câteva îndrumări generale, precum şi detalii despre finanţarea şederii în străinătate.

ASLS îţi urează mult succes! 🙂

Share This