Sesiunea de Formare Profesională

ASLS se implică activ în procesul de Admitere la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. Mai multe detalii mai jos:

De la clasa I și până la facultate, investim timp și efort în educația noastră, sperând totodată că ne va pregăti așa cum trebuie pentru ce va urma atunci când vom absolvi. Totuși, mare parte din populație se simte nepregătită pentru piața muncii. 

Deoarece simțim că ceea ce facem la facultate nu răspunde întotdeauna nevoilor noastre reale, ASLS organizează Sesiunea de Formare Profesională. Prin intermediul acestui proiect dorim să îi ajutăm pe studenți să facă primii pași în carieră, venind în ajutorul acelora care nu s-au decis încă în privința acesteia. Vom organiza o serie de activități menite să ne ajute să ne hotărâm asupra drumului pe care vrem să îl urmăm, astfel încât acesta să fie unul de succes și să ne ofere posibilitatea de a ne dezvolta continuu pe plan personal și profesional și, nu în ultimul rând, să se afle în concordanță cu valorile, pasiunile și abilitățile noastre. 

Dacă ești printre cei care sunt la început de drum și au nevoie de ajutor în construirea propriei cariere, atunci SFP este locul potrivit pentru tine. 

Admiterea Online 2018

Informațiile despre admiterea din 208 pot fi consultate mai jos: 

Share This