Rusia – acel tărâm unde domină mirosul de ceai, literatura este la ea acasă, iar istoria grandioasă este resimțită pretutindeni. Pentru că știm că nu putem exprima doar în atâtea cuvinte ce înseamnă Rusia, ASLS vă propune să petreceți o seară de mai aflând mai multe despre aceasta.

Astfel, vă invităm pe data de 6 mai, în intervalul orar 17:00-22:30 la sediul Facultății de Limbi și Literaturi Străine din Pitar Moș (nr. 7-13), pentru a celebra cu noi Seara Culturală Rusească!

Se anunță a fi un eveniment plin de activități memorabile, care vă vor satisface atât curiozitatea, cât și spiritul de aventură. Puteți afla mai multe despre Rusia prin intermediul workshopului de civilizație sau  prin participarea la atelierul de împletituri rusești. În ceea ce privește căutătorii de aventură, avem pregătite o serie de activități antrenante precum Escape room, Treasure Hunt și Tunelul groazei. Mai mult decât atât, nu vor lipsi nici proiecțiile de filme, piesa de teatru „Mozart și Salieri” sau sesiunea de karaoke.

De aceea, suntem convinși că v-am făcut curioși! Nu mai rămâne decât să vă aduceți un prieten (poate chiar doi!) și să vă eliberați programul pentru prima sâmbătă din mai. Vă așteptăm!

Share This