ASLS România va participa anul acesta pentru prima oară la Festivalul Național al organizațiilor neguvernamentale – ONG Fest. Acesta are ca scop promovarea organizațiilor mai puțin cunoscute, dar care au, totuși, o importanță deosebită pentru comunitate și pentru anumite sectoare ale societății. Evenimentul va avea loc în perioada 9-10 mai, în parcul Herăstrău.

Voluntarii asociației vor fi prezenți pe parcursul celor două zile pentru a-i informa pe vizitatori în legătură cu importanța unei asociații reprezentative a studenților în Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. Cele două zile de festival vor abunda în activități care mai de care mai distractive și atrăgătoare. De asemenea, secția de japoneză a FLLS va demonstra o parte din bogata cultură a Japoniei, printr-un spectacol de cântece tradiționale. Voluntarii ASLS vor fi extrem de activi și implicați în realizarea celor mai interesante workshop-uri de limbi străine, Origami, obiecte hand-made și cultură generală. Cei mai activi participanți ai acestor workshop-uri vor primi niște premii surpriză din partea asociației. În plus, având în vedere vremea frumoasă de primăvară, se vor ține și o serie de jocuri amuzante, menite să energizeze vizitatorii stand-ului ASLS.

Prin participarea la ONG Fest, lansăm o oportunitate și pentru studenții FLLS care au nevoie de ore de practică profesională: doritorii primesc acum posibilitatea de a participa la organizarea unora din workshop-urile din programul nostru, în funcție de preferințe.

Participarea Asociației Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine la ediția 2015 a ONG Fest se realizează în parteneriat cu: S-MUNOB, ASUB, ANOSR și ASPSE.

Nu uitați, așadar: weekendul 9-10 mai e dedicat ONG-urilor. O plimbare în parc se poate transforma într-una informativă și plină de surprize amuzante. Vă așteptăm!

 

ongfest4

Share This