„Tu ce vrei să te faci când o să fii mare?” Am dat în mintea copiilor? Nu, este o întrebare cât se poate de serioasă, pe care ai auzit-o probabil ultima oară în copilărie. Anii au trecut, ai lăsat în urmă visurile de a deveni doctor, actor sau astronaut și iată-te student la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. Ai știut exact ce vei face după absolvire în momentul când ai făcut această alegere? În cele mai multe cazuri răspunsul este nu și aceasta pentru că Facultatea de Limbi și Literaturi Străine deschide orizonturi largi pe piața muncii într-o lume în care fenomenul schimbului intercultural capătă din ce în ce mai multă amploare. Profesor, traducător, interpret sau terminolog? Sau poate o carieră de succes într-o multinațională sau chiar peste hotare? Jurnalist, colaborator la televiziune? Posibilitățile sunt nenumărate și diversificate, dar pentru a ajunge aici e nevoie de un singur lucru ce se aplică în cazul fiecăreia dintre ele: pasiunea.

Desigur, o carieră reușită în domeniu se clădește prin multă muncă, dar partea bună este că atunci când faci ceva cu pasiune, munca devine practic o joacă. Ce te faci însă dacă ți-ai pierdut entuziasmul pe parcurs și ai plecat urechea la afirmații care te-au descumpănit și ți-au tăiat din elanul de la început?

Avem o veste bună pentru tine: pentru că noi, studenții de la limbi străine ne confruntăm  zilnic cu problemele de mai sus, am decis că avem cu toții nevoie de un imbold care să ne trezească pasiunea și să ne facă să privim toată munca depusă ca pe o joacă.

Ți-ai dorit vreodată să cunoști alumni FLLS care și-au clădit o carieră de succes în domeniul limbilor străine? Să-ți împărtășească ce au întâmpinat pe drumul parcurs până acolo? Pe data de 21 noiembrie, la Casa Universitarilor, Asociația Studenților de la Limbi Străine va face acest lucru posibil printr-o conferință motivațională pentru regăsirea pasiunii și a inspirației. Vei avea șansa să întâlnești nume sonore din domeniu, să capeți informații prețioase din partea unor specialiști din sfera limbilor străine și îți garantăm că te vei întoarce pe băncile facultății mai motivat ca niciodată.

Te-am făcut curios? Înscrie-te la eveniment prin acest formular, locurile sunt limitate!

Share This