Diversity

ASLS încurajează libera comunicare și cunoașterea nedreptăților sociale, având ca scop spulberarea prejudecăților și eliminarea stigmatizării persoanelor din jurul nostru.

Fii sincer! – cel puțin o dată în viața ta, oricare îți este vârsta, te-ai confruntat cu prejudecățile celor din jur. Poate s-au manifestat sub formă de glume, glume la care și tu râdeai uneori, dar asta nu înseamnă că acest tip de comportament este unul etic sau acceptabil.

În ziua de azi, probabil cea mai mare dispută este, încă, aceea asupra discriminării. Unii oameni continuă să creadă că dreptul lor este acela de a restricționa drepturile minorităților și că libertatea lor este mai importantă decât a altora, doar pentru că reprezintă majoritatea.

Puterea nu stă în număr, ci în esență. Dacă și tu vrei să schimbi concepții, să îți exprimi propria părere și să te lupți pentru libertatea minorităților sau a celor care nu sunt ascultați, atunci participă și tu la evenimentul care – după cum îi spune și numele – promovează frumusețea multitudinii și diferențelor dintre oameni: Diversity.

Detalii despre ediția Diversity din anul 2020 vor fi publicate curând.

Share This