Dragi studenti la limba engleză,

Cambridge Educational School anunță deschiderea oficială a înscrierilor pentru cel de-al treilea CURS GRATUIT Cambridge TKT- Practical!

Doar 30 studenți la limba engleză pot obține în România, în prima jumătate a anului 2016, cel mai important certificat profesional din cariera lor – Certificatul Cambridge TKT-Practical.

Diploma este un pașaport care le oferă studenților non-nativi posibilitatea de a preda limba engleză oriunde în lume!

Tu poți fi unul dintre ei!

Dacă îți dorești această certificare, te așteptăm să faci primul pas. Aplică ACUM, completând acest formular.

Cursul TKT ți se adresează dacă:

 ești student și cunosti limba engleză

 îți dorești să predai Lb. Engleză copiiilor și să obții o Diplomă Cambridge care să ateste abilitățile tale

 ești pasionat de life-long learning

 îți dorești să îți adaugi în portofoliu un certificat de prestigiu cu care poți preda oriunde în lume

 vrei să dai valoare mai mare CV-ului tău și să te diferențiezi la angajare față de ceilalți candidați

 ești interesat să îți dezvolti și să îți perfecționezi tehnicile de predare și să le aliniezi la standarde internaționale

Cambridge Educational School– singurul centru din România acreditat de Cambridge Language Assessment, care ofera pregătire Gratuită și Burse de Studiu în vederea obținerii Certificatului

Cambridge TKT-Practical – te așteaptă la cursurile TKT începând cu 1 Septembrie 2015, timp de 10 luni.

Pe scurt despre cursul TKT Trainingul te învață cum să îți perfecționezi și eficientizezi metoda de predare pentru a oferi elevilor tăi cursuri de calitate.

Cursul se bazează pe evaluare continuă, în funcție de prestația de la orele demonstrative, temele scrise și gradul de implicare pe parcursul trainingului, iar la finalul celor 10 luni , primești certificatul CambridgeTKT-Practical !

Află ce spun studenții și studenții la master care au absolvit primul curs Cambridge TKT-Practical din România, vara trecută:

“Îmi doream să fac acest training înainte să îl pot urma în România. Mi-am propus să economisesc bani timp de doi ani, în ideea că trebuie să plătesc pe lângă taxa de curs transportul, cazarea și tot ce implică a sta o lună într-o țară străină. Faptul că Cambridge Educational School oferă pregătire GRAUITĂ în vederea obținerii acestui certificat Cambridge, valabil oriunde în lume a fost o reală oportunitate pentru mine. Cursul în sine m-a ajutat foarte mult. În cadrul training-ului de 10 luni am avut ocazia să aud multe păreri și feedback-uri asupra propriei mele metode de predare și să le confrunt cu impresia mea asupra cursurilor susținute.”

Andreea Hangan, student la Facultatea de Sociologie si Asistență Socială, Universitatea București

Pe platforma dedicată acestui curs tkttraining.ro ( începând cu 01.08.2015 ), poți găsi toate informațiile necesare referitoare la cursul TKT susținut de Cambridge Educational School. Te invităm să îl vizitezi și sper să ne vedem în septembrie la curs!

Îți doresc mult succes și inspirație în tot ceea ce faci!

Cu drag,

Ana-Maria Deleanu

Director Cambridge Educational School

littlecambridge1@yahoo.com

Share This