Sport-v.5

Pe locuri, fiţi gata, S.P.O.R.T!

Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine are plăcerea de a vă invita la o nouă ediție a proiectului S.P.O.R.T. Evenimentul se va desfășura în zilele de 10, 11 și 12 mai, în sala de sport a Facultății de Limbi și Literaturi Străine de pe strada Pitar Moș, nr 7-13 și pe terenurile de sport din incinta Facultății de Drept de pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46.

S.P.O.R.T (Sănătatea – Prima Opţiune în Rândul Tinerilor ) este un proiect îndrăzneț, de informare, dedicat sănătății și bunelor practici din viața de zi cu zi, ce dorește să crească gradul de conștientizare a tinerilor în privința unui stil de viață sănătos. Astfel, pe parcursul celor trei zile, S.P.O.R.T va prezenta rețeta perfectă prin care studentul își poate echilibra stilul de viaţă zbuciumat, apelând la activități fizice și o dietă sănătoasă.

Începutul proiectului este marcat de către un eveniment ce se încadrează perfect în conceptul prezentat de S.P.O.R.T., și anume Crosul Universității din București, la care sunt bineveniți toți studenții dornici de mișcare în aer liber și care doresc să își demonstreze rezistența.

În cadrul proiectului, toți iubitorii de sport și de competiții în aer liber vor avea oportunitatea de a participa la activități dinamice precum fotbal, baschet, tehnici de judo, tenis de masă și dansuri sportive. Tot aici, tinerii interesați de nutriție, alimentație și sănătate pot participa la conferința susținută de un medic nutriționist, repezentant al SC Golf Media SRL, care va împărtăși informații valoroase despre cum, printr-o mai atentă alegere a alimentației, ne putem schimba în bine starea de spirit, felul în care arătăm și nu numai.

Proiectul promite să învețe participanții să își îmbunătățească considerabil viața, prin metode simple, ușor de pus în aplicare, prezentând o perspectivă diferită asupra rutinei zilnice.

Vă așteptăm la linia de start!

PROGRAMUL:
Duminică
11:00 – Start cros (Fac. De Drept), organizarea începe de la ora 07:00
Luni
10:30-12:00 – Baschet (Terenul de sport de la Fac. De Drept)
12:00-14:00 – Tenis de câmp (Terenul de sport de la Fac. De Drept)
12:00-15:00 – Fotbal (Terenul de sport de la Fac. De Drept)
16:00-17:30 – Army Circuit ( Sala de sport din Str. Pitar Mos)
18:00-20:00 – Conferință ( Amfiteatrul Ioan Bogdan din FLLS de pe Str. Pitar Moș)
Marți
10:00 – Workshop de gătit ( sala Plante de la FLLS din Str. Pitar Moș)
12:00 – Ștafetă ( Sala de sport din Str. Pitar Moș)
14:00 – Tenis de masă ( Sala de sport din Str. Pitar Moș)
16:00 – Jiu-Jitsu ( Sala de sport din Str. Pitar Moș)
18:00 – Wellness Show ( Sala Twain de la FLLS din Str. Pitar Moș)

Share This