Echipa de Succes Lidl lansează programul de management  trainee și dă startul recrutărilor

Echipa de Succes Lidl caută coechipieri pentru Campionatul de Management. Compania  lansează un program de pregătire și specializare pe o perioadă de un an, începând cu 1 octombrie 2014. Pe parcursul întregii veri, proaspăt absolvenții de studii superioare (2013-  2014) se pot înscrie în acest program de management trainee, la finalul căruia, pot avea șansa   să ocupe poziții importante în cadrul Lidl România.

unnamed

Pe parcursul programului de școlarizare, tinerii pasionați vor primi pregătirea profesională   necesară, activând în toate departamentele companiei Lidl și participând la diferite seminarii   de dezvoltare. În plus, vor avea un pachet salarial atractiv, care va crește după șase luni de la   începerea programului. Pe lângă toate aceste beneficii, la final, se va organiza un Assessment   Center, iar participanții care vor obține rezultate bune la această ultimă etapă de evaluare vor rămâne angajați Lidl, pe o perioadă nedeterminată. Câștigătorii vor putea ocupa una dintre   pozițiile pe care au reușit să se afirme și să aibă cele mai bune performanțe.

Echipa de Succes Lidl se extinde și căutăm coechipieri pentru Campionatul de Management.   Dorim să ni se alăture oameni pasionați, dornici să învețe cât mai multe lucruri noi, care să țină   pasul cu ritmul dinamic al companiei noastre. Pentru noi, investirea în generația tânără este foarte importantă. Dorim să le oferim tinerilor tot sprijinul pentru a se dezvolta profesional și personal într-un mediu prietenos, în care pot să beneficieze de foarte multe oportunități”,   declară reprezentanţii Lidl România.

Proaspăt absolvenții de studii superioare (2013-2014) din România își pot depune candidatura pe site-ul oficial www.lidl.ro sau pe www.hipo.ro/Lidl până la sfârșitul verii. De asemenea, Lidl a pregătit o serie de prezentări pentru promovarea programului în câteva Universități din   România – Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca (28 mai); Universitatea Alexandru Ioan- Cuza, Iași (30 mai); Academia de Studii Economice București (2 iunie); Universitatea Politehnică,   București (3 iunie).

Contact: presa@lidl.ro, georgiana.tugearu@lidl.ro, tel. 0374 819 256

Share This