3,5% pentru ASLS

Potrivit Codulul Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcționeze un procent de maximum 3,5% din impozitul pe venit global către o entitate non-profit, asociație sau fundație (ONG).

De ce ASLS? Ce este ASLS?

Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine este o organizație non-guvernamentală înființată în anul 1999 cu scopul de a se implica activ în activitățile societății civile din București, precum și pentru a reprezenta interesele studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine.

Pe parcusul anilor ASLS a evoluat către o nouă identitate, încercând să vină în sprijinul nevoilor studenților. ASLS se bazează pe o echipă unită de voluntari pregătiți prin numeroase traininguri și proiecte pentru a realiza evenimente cu impact major. Proiectele derulate de ASLS implică atât o latură profesională cât și culturală dar, mai ales, studențească.

Așadar, Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine vă propune să vă exercitați dreptul de contribuabil și să redirecționați un procent de cel mult 3,5 % din impozitul pe venit.

Detalii aici.

 

Share This