2% pentru ASLS

Prin intermediul prevederii 2%, inclusă în Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcționeze 2% din impozitul pe venit global către o entitate non-profit, asociație sau fundație (ONG).

De ce ASLS? Ce este ASLS?

Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine este o organizație non-guvernamentală înființată în anul 1999 cu scopul de a se implica activ în activitățile societății civile din București, precum și pentru a reprezenta interesele studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine.

Pe parcusul anilor ASLS a evoluat către o nouă identitate, încercând să vină în sprijinul nevoilor studenților. Identitatea ASLS s-a dezvoltat cu fiecare proiect realizat, pentru a deveni un adevărat brand studențesc, care simbolizează încredere, imaginație dar și multă implicare în realizarea proiectelor care vizează interesele studenților.

ASLS se bazează pe o echipă unită de voluntari profesioniști, căliți în numeroase traininguri și proiecte pentru a realiza evenimente cu impact major. Având sprijinul unei rețele proprii de Internet puternice, know-how-ul dobândit de-a lungul anilor dar și entuziasmul caracteristic tinerilor, ASLS încearcă să transforme fiecare acțiune într-un succes. Proiectele derulate de ASLS implică atât o latură profesională cât și culturală dar, mai ales, studențească.

Având în vedere cele de mai sus, Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine vă propune să vă exercitați dreptul de contribuabil și să donați 2% din impozitul pe venit.

Share This