De mai bine de 5 ani de zile, evenimentul BuzzCamp este gazda dezvoltării personale şi profesionale!

Încurajăm tinerii să interacţioneze cu companiile de top, cu speakerii invitaţi, îi selectăm pentru workshop-uri şi îi ţinem la curent cu oportunităţile de carieră oferite.

Odată cu ei, evoluăm şi noi, astfel că am început pregătirile pentru cea de-a 11-a editie BuzzCamp adăugând 4 oraţe noi în circuitul naţional pe care îl desfăsurăm (Constanţa, Oradea, Târgu Mureţ, Bacău) şi avându-l ca ambasador de brand pe binecunoscutul actor – George Ivaşcu.

Urmează şi alte noutăţi pe care le vom actualiza pe pagina evenimentului.

Între timp, am dat drumul inscrierilor!

Doar cei mai buni 300 de tineri vor beneficia de rezultatele implicării noastre, iar confirmarea locului asigură participarea la toate conferinţele din cele 5 zile de desfăsurare ale evenimentului.

Selecţia pentru participarea la workshop-uri se realizează în baza formularului de inscriere şi a CV-ului, în funcţie de profilul solicitat de companiile participante.

Revenim în curând cu mai multe detalii!

 

BuzzCamp Event este un proiect marca Inspire Group, iar înscrierea şi participarea la eveniment este gratuită.

Inspire Group este o agenţie aflată într-o continuă dezvoltare, creativă şi inspiraţională, care oferă servicii de employer branding, organizare de evenimente, consiliere de imagine ţi campanii de promovare customizate, dar şi proiecte de print.

 

 

Share This