Sub deviza, “Primul pas spre success”, Asociația Studenților la Psihologie și Stiințele Educației  anunță înscrierile pentru Conferința Națională “HR- Partener Strategic” care se va desfășura în weekend-ul 16-17 februarie la București în hotel Minerva. Acest eveniment organizat de echipa proiectului Școala de HR se adresează tuturor studenților din țară interesați de o carieră în domeniul Resurselor Umane.

Școala de HR

Aflat la a VIII-a ediție, proiectul “Școala de HR” este un proiect de tradiție al ASPSE, care a luat ființă din dorința unor studenți entuziaști de a construi o structură propice interacțiunii dintre mediul universitar și mediul  business.

În acest context conferința  națională “HR- Partener Strategic”  are ca scop facilitarea interacțiunii dintre mediul business și cel universitar într-o manieră în care studenții pot avea acces la informațiile din domeniul Resurselor Umane prin intermediul unor specialiști din arii de renume precum: Banking, Consultanță, Pharma, Servicii Medicale, Security, Industria Auto, Hotelier, IT, FMGC.

Până la data de 14 februarie tinerii interesați de domeniul HR se pot înscrie la  Conferința Națioanală ”HR-Partener Strategic” completând formularul de înscriere de pe www.scoaladehr.ro și urmărind noutățile pe pagina de facebook Școala de HR.

Puteți găsi aici programul zilei de sâmbătă, 16 februarie și cel de duminică, 17 februarie.

Vă așteptăm!

Share This